Ahojky chtěla bych se zeptat jakej by jste mi doporučili kočárek mám to mít začátkem října tak že kočárek využiji dlouho potřebovala bych s velkou korbou aby se mi tam vešel i fusak budu vděčná za tipy 😉
Na první dceru jsem měla kočár Tako, nikdy víc bych jej nechtěla, na druhou dceru jsem měla Hauck Traxx Marlin 4 a chtěla bych jej i na své třetí dítě, krásně se s ním jezdilo a do sněhu byl také ideální, stejně tak do terénu nebo na brusle.
...roan marita...obrovská spokojenost...nafukovací kolečka...nenašla jsem na něm žádnou chybu..Andy
Ahoj. Mám 14-ti měsíčního synka (narozen 1/2012). Kočárek jsme vybrali chicco I-Move (italská výroba). Na první pohled se nám zdál malinkatej, ale zdání klame. Náš malej má 80cm a stále se do kočárku vejde.
Kočárek je multifunkční a perfektně vybavený. Kdybyste měl někdo zájem, budu ho prodávat. Možno zaslat i fotografie. Lepší kočárek jsem neviděla.
mám skvělou zkušenost s Inglesinou Magnum, tam se mi vešlo čerstvé miminko jak první zimu, tak pak i tu další, kdy mu byl rok. Korbičku má fakt velkou, navíc když sundáš nánožník, tak se korbička ještě o kousek zvětší. Myslím, že má něco přes 80 cm a je to jeden z největších kočárků. Navíc houpe.
Já jsem koupila na zimu roan maritu, do původního kočárku se mi malý nevlezl. Teď má malý půl roku, vypadá na rok a pořád se mi tam i s fusakem vleze.
Cam Cortinu
No, u nás bývá docela hodně sněhu, takže jsem od začátku věděla, že chci 4 kolečka (a to hezky za sebou 🙂 ). Mám Kajtex Tramonto. Korba je jedna z největších, co jsem na trhu objevila. Měla jsem také strach, aby se tam miminko vlezlo - dcera se narodila v září. Je už docela dlouhá a pořád tam má dost místa. A navíc se tenhle kočárek dost líbí, hodně lidí nám ho chválí. Ještě, pokud vím, jsou docela velké kočárky od Taka.