Holky čao, nemůžu pustit z hlavy: chápu, že všechny děti jsou různé, ale...
V pátek jsme s malým šli na procházku, a na sportovním hřiště cvičily 4 maminky, stálý tam 4 kočárky, a + jeden prcek běhal kolem. Děti různého věku seděly v klidu, někdo hrál, někdo spal, maminky tam byly cca 45 min, a celou dobu děti byli v klidu, a maminky cvičili svůj kruhový trénink .
Můj by už byl na hlavě. Chce furt na deku a trhat travicku, chce na trávník, na ruce, v kočárku vydrží tak 30 min, ale to je maximálně 🧚♂️ I pro to mám dělat cyrkus.
Me to nevadí, ráda, že je aktivní, ale nemůžu to pustit z hlavy, taky bych občas zacvicila, a aby malý seděl v klidu.
Je to časem, nebo už se nemám na to těšit? Jaké vztahy mají vaší děti s kočárky.?
Nejlepší je, když jedeme a ona může něco jist křupku, tyčinku... Jak se zastaví, tak už je to horší, ale záleží na náladě... Každopádně musí být připásaná, jinak v kočárku stoupá... Má 13 měsíců a ještě nechodí, jen stojí, obchází, leze po čtyřech... Kéž by se ji aspoň líbilo na trávě, ale to ani ne, když se dá na zem, tak většinou zdrhá
Dcera se od 4 měsíců snažila dostat z hlubokého, v 7 přesedlala do golfek a seděla jak přikovaná, ještě ve 4 letech tam ráda spí. Syna jsem v golfkách nemohla udržet, furt chtěl pryč, teď ve dvou letech tam zase pořád leze a sedí tam jak paša.
@elizsebik
Videla jsem vsechno mozne ale cYrkus jeste ne...
Velmi kladný. Chce v něm být pořád, pěšky ne-e. 2,5r. Ale vadilo by mu, že stojí, musí se jít.
Musí se jít nebo jist její 10 m jak zastavíme chce jít ven . Moje starší jak začala chodit do kočáru nechtěla výhodu to mělo ze jsme byli rychle bez kočáru a co ušla
Dcera v kočárku, který stojí, by nevydržela sedět v klidu nikdy,leda že by spala, ale i tak, když se zastavilo, tak byla hned vzhůru.
@elizsebik Moje byla s kočárkem ok do doby, než se začala stavět na nožičky. To pak chtěla z kočárku vyskakovat. A teď co běhá (14 měsíců) tak máme kočárek spíš jako módní doplněk. Jako ještě se nechá vozit, ale aby kočárek stál a ona v klidu seděla, to nee