Dobrý den,
v listopadu se mi má narodit druhá dcera. První dcerce bude v té době 21 měsíců. Řešíme proto nyní, zda a jaké pořídit stupátko za kočárek.
Máte někdo, prosím, zkušenost s tímto konkrétním stupátkem?
Lascal Buggy board MAXI https://www.mall.cz/stupatka-ke-kocarku/lascal-...
Případně máte nějaké jiné (univerzální), které byste doporučili?
A co si myslíte o přídavných sedátcích ke stupátkům?
Kočárek máme Kinderkraft.
Moc díky 🙂
Máme přesně tohle, sedátko jsem původně taky chtěla, ale nebylo vůbec potřeba. Dělá to teda děsný kravál na nerovné silnici, což ale asi budou dělat všechny (malá plastová kolečka) a s mýma dlouhýma nohama a rychlou chůzí, jsem měla pořád okopané kotníky. Ve výsledku jsem mnohem raději hodila miminko do šátku a starší do kočáru. Ale myslím, že bych měla problém s jakýmkoli stupátkem. Určitě nebyl problém ve značce stupátka. 😀
Děkuji za zkušenosti 🙂
Ano, měla jsem přesně tohle (cervene). Syn se na něm poměrně rychle naučil sedět (s nohama na tyci kočáru, nepřišlo mi to nebezpečnější, než když stojí - samozřejmě pokud nemá tendenci sahat na kola). Najezdilo s námi hodně.
Poměrně brzy mu začalo smajdat jedno kolečko, ale vetsinou do něj stačilo kopnout a srovnalo se.
Za mě to byl velký pomocník, zvlášť proto, že syn obecně nemá výdrž v chození (je hypotonick) a má mizernou orientaci, tudíž nějaké "jdi vedle mě " ho dost vycerpavalo.