Dobrý den maminky,
mám dotaz a nikde jsem zatím nenašla odpověď - jaké stupátko se dá přidělat ke kočárku Tako Laret? Bohužel "univerzální" Babypoint Corado k němu nejde☹ Děkuji moc za odpovědi!
@perlicka81 zkus zn. Bumprider
Moc děkuji!
@perlicka81 Není zač 😉
Dobrý den @perlicka81 objevila jsem Váš dotaz na fóru. Můžu se zeptat jaké stupátko jste koupila? Mám stejný problém jaký jste řešila Vy. Taky mám kočárek Tako Laret a nevím jaké stupátko koupit. Dívala jsem se na internetu na Bumprider a nevím zda nevadí při brždění kočárku. Díky za odpověď.
co zkusit toto http://www.tivababy.cz/baby-skate-stupatko-za-k...
@zzuzzikk Ahojky🙂 My jsme nakonec koupili Lascal Buggy Board a tedy velká spokojenost - jednoduché, dostatečně velké, ale zase ne tak, že by překáželo, dá se snadno oddělat, když jdu s kočárkem sama bez Marušky. Určitě doporučuji!
@perlicka81 nemáte prosím fotku kočárku s namontovaným stupátkem? Když jsem to zadala do googlu tak mně vyjíždí jen fotky s golfkami. Stojí dcera na stupátku mezi madlem kočárku a kočárkem nebo za madlem?
Jak se Vám brzdí? Nezavazí to stupátko? a kolečka jsou asi plastová že? Nerachotí když jedete? Moc děkuji 🙂
Zuzi (snad nevadí, že tykám) 🙂, posílám foto Marušky se stupátkem (musela samozřejmě vyzkoušet všechny polohy, ne jen tu stojící). Když jedeme, stojí mezi kočárkem a madlem. Stupátko mi nijak nepřekáží, ale je pravda, že když jedu, musím mít více natažené ruce, než bez stupátka. Kolečka jsou plastová a trochu rachotí, ale to je podle mě normální, nic hrozného. A brzdění? Asi jsem zatím kočárek nebrzdila... Je totiž pravda, že ho máme od října a od té doby jsem ho zase tak často nevyužívala. Maruška buď ťapká sama, nebo na firstbiku a Pepíček nám docela hezky usíná doma, takže na nějaké dlouhé procházky stejně nechodíme, navíc v tomhle počasí... Asi ho víc využiju na jaře, až začnu s dětmi chodit víc na procházky.
@perlicka81 Mooc děkuji za fotku 🙂 Tykání vůbec nevadí 🙂 🙂 To je super že na stupátku jde i sedět 😀 . My čekáme přírůstek v květnu takže počítám že ho budeme přes léto využívat hodně. Ještě jsem našla Lascal Buggy Board mini a maxi. Rozdíl je asi jen v šířce uchycení konstukce??
@zzuzzikk Vůbec není zač🙂 Rozdíl mezi nimi jsem taky moc nepochopila, přijdou mi úplně stejné, každopádně my máme maxi. Tak gratuluju k bříšku a přeji klidný průběh těhotenství, s jedním svištěm už to je náročnější🙂
@perlicka81 ano je to úplně jiné těhotenství než poprvé, náročnější ,ale nějak rychleji to utíká 🙂 nestačím počítat týdny 😀 mějte se krásně
Dobrý den,
píšu trochu mimo, ale vybírám kočárek a líbí se mi právě Tako Laret, chtěla jsem se proto zeptat, jestli jste s ním spokojené nebo by jste už teď koupily jiný. Moc děkuji za radu a info 🙂
@perlicka81 Mooooc dekuju za tuhle diskuzi, uz nejaky tyden resim jake stupatko ke kocarku poridit a prave Lascal Buggy Board jsem mela v merku, ale porad jsem se bala, aby sedelo.Jupiiiii moc dekuju jeste jednou jdeme do neho 🙂
@asadek Jinak ja jsem s Tako Laret spokojena velice, nemenila bych, mame ho uz ted pro druhe mimi.....🙂
@asadek Tako Laret máme už na druhé dítě a opravdu bych neměnila, nejen, že cena je víc než dobrá, ale opravdu vydrží - už jsme s ním projeli tolik km, v různých terénech - od města až po lesní hrbolaté cesty, bláto nebláto🙂 Je fakt skvělý a hlavně lehoučký, v klidu s ním manipuluji i jednou rukou🙂 A teď ty nové designy - to je teprve krása🙂
jéé moc děkuji za info, ještě jsem si ho nebyla vyzkoušet v reálu v obchodě, tak jsem ráda za každou zkušenost 🙂
Prosím kam jste na kočár připevnili to stupátko? Jako ke které trubce? Boční nebo spodní s brzdou? Nějak se mi nedaří namontovat, zdá se mi i že pásky, co mají stupátko držet prokluzují, jsem z toho už trochu nešťastná.... Díky