Maminky, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti se zimním fusakem Pinkie? Je dostatečně teplý?
Moc děkuju za odpovědi
tyyyy jo,jako vážně je na prd???Já právě ted hledám recenze a uvazuji že ten co mám prodám a koupím Pinkie.Takže není moc teplej jo? ☹
Rada bych obnovila diskusi... Zvazuju nakup zimniho fusaku a premyslim prave nad zn. Pinkie. Jakou mate zkusenost?
Pokud chcete opravdu teplý fusak, pořiďte si Easywalker. Sice vyšší cena, ale je opravdu teplý a hlavně neprofoukne. 🙂
Ahoj, sice už je to pro tebe asi pasé, ale pokud na toto téma narazí někdo, kdo se tuto zimu rozhoduje - tak ZIMNÍ FUSAKY PINKIE NEBRAT - je to slabé jako deka ☹ Za mě velké zklamání a to jsem byla ujišťována paní majitelkou, že je to teplý fusak. Asi v životě nedržela v ruce Emitex Combi, Elodie Details nebo aspoň Lodgera!! A ještě jak je to dole šité hodně do široka, tak v Bugaboo Bee to vůbec nesedí! (vypadá to jako hruška 😀 ) 😖 Opravdu nemohu doporučit, mám ráda děti v teple a to tedy Pinkie "zimní" fusak rozhodně nesplňuje - max. tak s vloženou fleece dekou a teplou kombinézou - ale kdo kupuje zimní fusak, aby ho musel vycpávat dekou?? 🙄