Ahoj holky 🙂 měla bych na vás prosbičku.. Hodily byste mi prosím do komentu.. jaké máte kočárky a výhody/nevýhody... už vybírám celkem dlouho a pořád to měním a už nevím :( Děkujíí 🙂
já bych poradila koupit zvlášť hluboký a pak zvlášť sporťák. ty z kombinací mi přijdou strašně mohutné ,neskladné a těžké
@twinka89 naprostý souhlas! První volba u nás byla 3-kombinace a letěla z domu jakmile jsem přešla na sporťák - něco tak nepraktického jsem neviděla! Pak jsem pořídila jen čistě sporťák (baby jogger city elite) a praktičtější a peckovnější kočár jsem taky neviděla - jsem do něj zamilovaná ještě teď - po roce užívání🙂 princip skládání nemá chybu, skladný - už se proletěl i do Řecka a zpátky, všechno zvládá - prostě geniální záležitost🙂 Jen hluboký kočár bych volila jiný - odpružený a s co největší korbou (u prvního jí byla hluboká korba malá už ve 3 měsících)
@ja_bobule Mame Concord Wanderer a kdybych ho nemusela 3x tydne skladat do auta tak bych jiny nepotrebovala :D tady je totiz super i sportak
My jsme koupili Camarelo Art.
Měla jsem s ním tu čest jako chůva a je super.
Jedna z největších korbiček, lehký, skladný - jednou rukou dám do kufru. Daří se mu ve městě i terénu.
Je vysoký, takže se ani já se 180cm nemusím ohýbat.
Větrání na boudičce za hlavou, polohovací deska v hluboké korbě.
Velký košík.
Nevýhoda - nehoupe tolik, jak bych si přála, ale houpe.
@ja_bobule máme Tako Acoustic - mno jela jsem s ním zatím 3x 🙂 takže mi to moc nejde 😀 ale zatím první dojmy - dobře se to ovládá - má to velká kola tak to projede kde co. Je vyšší tak i manžel co má skoro 2m je spokojen, že se to dobře ovládá... cena byla v dvojkombinaci cca 10tis. (vajíčko jsme nebrali). ...
Ja mela Hartan Racer GT, pro me fakt nejlepsi kocarek..cena je sice vyssi, ale rozhodne za to stoji 😉
@astyna Babydesign Lupo Comfort (lisi se jen v detailech - podlozka, taska) si taky nemuzu vynachvalit (perfektni manipulace, moznost vyhrnuti boudicky zepredu, aby prcek videl, kdyz lezi na brise). Jen ke sportaku jsem se jeste nedopracovala, maly si nechce sednout...
U prvního jsem mela Concord Fusion skladnost super, sportak nic moc. Ted kupují Bugaboo Cameleon 3
Mám firkon vesta swing a je supr🙂)) teď uz jezdíme ve sporťáku a je naprosto uzasny, hlavně my vyhovuji ty velká kola, krásné houpe🙂))))
@andysek2512
@corinka1 - holky můžu mít dotaz ? - jak moc se ty bílé špiní ? my se právě snažili bílé vyvarovat neb v Ostravě nemyslitelná kombinace .... jinak prostě klasika vede 🙂
@babuna on není úplně bílej, je to taková Sediva světla... Ja korbu moc nevyužívala ptz malý v ní nechtel být od 2,5 mes. Takže jsem nosila spíš v šátku nebo vozila vajicko.... Každopádně měli jsme ho i na horách atak a špinavý ho nemáme vůbec.... 🙂 a jediný co tak mi na to sedaji malé mouchy😀 tak alespoň nejezdime na prochazky samy😀
Já mám momentálně už jen donkeyho, bee a xplory
Olala se mi to odeslali😂
Donkey do terénu, mono i duo, úžasný koš, stupatko se sedatkem, super jízda
Bee3 není na větší terén a do sněhu, úžasný lehký malý ho miluje, stupatko se sedatkem lze přidělat
Xplory...říkám tomu pštrosí noha, je vysoko,dite vše vidí , shopka je dostatecne velká,projede toho hodně, není do hor, milovala jsem Winter kit
Všechny mají otočnou sedačku, vysunovaci madlo, bgb mají úžasné prodloužené stříšky, lze měnit a dokupovat, u stokke lze taky měnit vzhled kocarku
Děkuji za příspěvky 🙂 .. a některá už jste slyšela o gelových kolečkách? Jestli jsou lepší než nafukovací
Mám gelová kola u baby jogger city select a jsou super, mnohem lepší než nafukovací, hlavně se nemusí dofukovat a nemusím se bát, že je někde protrhnu
Gelová napíchnou jsou trvanlivá, ale ta jízda není tak hladká jako s nafukovacími, ty můžete píchnout...já mám štěstí,nepichla jsem ani jednou, a jednou za čas dofouknout,nafukovacky projedou fakt víc i na zimu jsou lepší
Ahoj, my máme Junama Impulse a jsme s ním po všech stránkách spokojení... výborně se ovládá, jezdí se s ním dobře i v náročnějším terénu... je dost prostorný...