Jaké koupit opravdu povedené golfky? Cena nerozhoduje

kamilka007
27. kvě 2015

Poraďte, jaké koupit vážně pěkné a praktické golfky. Chtěla bych s nákupním košíkem a pro vyšší postavu (173 a 185 cm). Jdeme do nich napůl s našima, takže cena vůbec nerozhoduje. Ani extravagantnějším se nebráním, jen chci 4-kolové. Díky za radu 🙂

loafeer
27. kvě 2015

Ahoj, tak já bych doporučila Valco snap. Pořizovali jsme ho po tom, co jsem si za 2500 kč koupila klasické golfky a následně zjistila, že se s tím vůbec nehodí jezdit:o( Valco váží 6,2 kg, jde dát do lehu, otočná přední kola...no s manželem ho milujem:o) Ještě jsme uvažovali o Britaxu Agile, to taky není špatný kočár, ale byl těžší a skládal se ven, měla jsem strach o potahy

cervenakarkulka
27. kvě 2015

presne jak pise loafeer, muzu jen doporucit! navic jsou ted ve sleve za 3.999,- 🙂

ninive211
27. kvě 2015

Já mám právě Britax B-agile, nejsou to klasické golfky, spíš takový golfko-sporťák, ale zatím jsem spokojená. Není teda vhodný do terénu (to nejsou skoro žádné golfky). Já jsem teda prcek, 158 cm a agile mi vyhovuje, že i když má výškově nenastavitelnou rukojeť, tak ještě je to v takové výši, kdy to není extra vysoké a je to pro mě pohodlné. Jak výše píše loafeer, Valco je hodně podobný kočár, i lehčí a hlavně má vyšší rukojeť (vcelku o dost) oproti Britaxu, proto jsem ho při výběru zavrhla v podstatě okamžitě. Ale vy píšete, že budete potřebovat pro vyšší postavy, tak by pro vás mohl být ideální. Je to teď hodně oblíbený kočárek.

loafeer
27. kvě 2015

Přesně, navíc se k němu dají dokoupit nafukovací kola vhodné do terénu....stojí teda co polovina kočáru, což je mazec, ale zatím jsem četla samé pozitivní postřehy, takže to hodně zvažujem...Jinak mažel má skoro 190cm a nikdy si neztěžoval, že by se mu kočár špatně ovládal...je fakt, že s ním daleko víc jezdím já a měřím 164cm:o)

cervenakarkulka
27. kvě 2015

ja mam 160 cm a kocarek mi vyhovuje, ale je to na cloveku ;)

ninive211
27. kvě 2015

@cervenakarkulka Pro mě je třeba b-Agile tak akorát, vyšší rukojeť bych už mít nemohla a tuhle jsem jela v MHD se Snapíkem, stály ty kočárky hned vedle sebe a Valco Snap má fakt o dost výš rukojeť oproti Agilu. Tak zajímavý, mně osobně by to asi vadilo (na trojkombinaci si rukojeť snižuju "pod úroveň", nemám ráda vytočené zápěstí, možná i proto jsem nakonec nechtěla klasické golfky s golfovými holemi, kde se taky většinou nebo snad nikdy nedá nastavit výška a ta rukojeť je vcelku vysoko).

cervenakarkulka
27. kvě 2015

@ninive211 je fakt, ze za ty prachy ho taky mohli udelat nastavitelny ;) ale ani tak to neberu jako velky problem. Zatim křeče do rukou nechytam, tak snad to ani nenastane 😀 ale na britax jsem taky koukala, byl dalsim kandidatem pri vyberu.

fafetka
28. kvě 2015

Rozhodně Stokke Scoot.nenašla jsem lepší.A mít ještě děti, pořídím si je zas.

misajavurkova
30. kvě 2015

@cervenakarkulka a můžu vědět kde koupit kočárek za tuhle cenu....zrovinka se taky dívám po tomhle kočárku....ale za tuto cenu jsem ho ještě neviděla:(
děkuji

fidlin
30. kvě 2015

Jak uvedla: ninive211, mám také Britax b agile,mám ho od roku 2012,měl ho syn,teď dcerka.je to nej golfko-sportak, jezdím s ním každý den,drží vše jak má,neměnila bych, cenově dostupné,pro dítě prostorné,složené raz dva a hlavně lehký,oproti jiným golfacum,sama jsem si ho i s dítětem vynesla do saliny nebo schodů. Já mám 173 a manžel 187,vyhovuje nám oběma,manžel mi sám říkal,že jiný nechce,tedy když jsme ho tehdy vybírali 🙂 jediná chybka co bych vytkla, když se skládá, potahy jsou z vnějšku,ale to je asi tak jediné, jinak za nás doporučuji 🙂

vendy01
30. kvě 2015

Mame Valco Snap a super. Jsme s manzelem oba vyssi postavy ( 178 a 186cm)🙂.

moniska2
31. kvě 2015

Ahoj, take jsme se rozhodovali mezi temato dvema sportaky a vyhral b-agile. Moje postrehy: kvalita potah. matrialu je u Britaxu o dost lepsi,valco je sustak-hnus. Madlo pro dite je u britaxu o moc "lepsi". Model 2015 ma polohovaci nozky a veeelkou boudu. Jedine minus britaxu nejde do uplneho sedu (uhel 90*). Ted ty terenni kola-k britaxu 1500 ci z druhe ruky (predni pevna kola). K Valcu 2400 (nafukovaci vsecky 4 aretovaci) dostupna az 8/2015 takze z druhe ruky asi tezko budou. Za me do terenu pevna nearetovaci.

cervenakarkulka
31. kvě 2015

@misajavurkova kasparek.cz 🙂

fidlin
31. kvě 2015

@moniska2 ano ano, to je druhá chybka,nejde úplně do sedu,jinak super

misajavurkova
31. kvě 2015

@cervenakarkulka děkuji🙂

loafeer
31. kvě 2015

jeste jsem se divala na Valco snap Ultra a ten mi prijde dokonaly

pkolin
31. kvě 2015

Za mě určitě NUNA Pepp LUXX PLUS 2014 (máme hnědou) - já jí prostě miluju!!! Pro mě byla důležitá spojená rukojeť a polohovací záda i nožičky, jako bonus je fakt bomba sluneční clona, hodně využíváme a nastavitelná rukojeť také fajn (manžel má 182 cm a v pohodě 🙂

janca7
15. črc 2015

řešila jsem podobný problém navíc s tím, že mám problém se zády a chtěla jsem ultralehký a skládaný do deštníku kvůli autu. Předvybrala jsem si 3 modely a pak je šla vyzkoušet a odcházela jsem nakonec ne s původním favoritem, ale prostě je nutné si to vyzkoušet (s dítětem nebo zátěží!) jak se vám zatáčí a jestli si nebudete při té výšce kopat do koleček. Nakonec mám Cam flip, ale brala bych i mclaren, ale byl prostě dražší. Jinak zvládá i mírný terén - třeba trávník a rozjetou polňačku. Přeji šťastný výběr