Poraďte, jaké koupit vážně pěkné a praktické golfky. Chtěla bych s nákupním košíkem a pro vyšší postavu (173 a 185 cm). Jdeme do nich napůl s našima, takže cena vůbec nerozhoduje. Ani extravagantnějším se nebráním, jen chci 4-kolové. Díky za radu 🙂
presne jak pise loafeer, muzu jen doporucit! navic jsou ted ve sleve za 3.999,- 🙂
Já mám právě Britax B-agile, nejsou to klasické golfky, spíš takový golfko-sporťák, ale zatím jsem spokojená. Není teda vhodný do terénu (to nejsou skoro žádné golfky). Já jsem teda prcek, 158 cm a agile mi vyhovuje, že i když má výškově nenastavitelnou rukojeť, tak ještě je to v takové výši, kdy to není extra vysoké a je to pro mě pohodlné. Jak výše píše loafeer, Valco je hodně podobný kočár, i lehčí a hlavně má vyšší rukojeť (vcelku o dost) oproti Britaxu, proto jsem ho při výběru zavrhla v podstatě okamžitě. Ale vy píšete, že budete potřebovat pro vyšší postavy, tak by pro vás mohl být ideální. Je to teď hodně oblíbený kočárek.
Přesně, navíc se k němu dají dokoupit nafukovací kola vhodné do terénu....stojí teda co polovina kočáru, což je mazec, ale zatím jsem četla samé pozitivní postřehy, takže to hodně zvažujem...Jinak mažel má skoro 190cm a nikdy si neztěžoval, že by se mu kočár špatně ovládal...je fakt, že s ním daleko víc jezdím já a měřím 164cm:o)
ja mam 160 cm a kocarek mi vyhovuje, ale je to na cloveku ;)
@cervenakarkulka Pro mě je třeba b-Agile tak akorát, vyšší rukojeť bych už mít nemohla a tuhle jsem jela v MHD se Snapíkem, stály ty kočárky hned vedle sebe a Valco Snap má fakt o dost výš rukojeť oproti Agilu. Tak zajímavý, mně osobně by to asi vadilo (na trojkombinaci si rukojeť snižuju "pod úroveň", nemám ráda vytočené zápěstí, možná i proto jsem nakonec nechtěla klasické golfky s golfovými holemi, kde se taky většinou nebo snad nikdy nedá nastavit výška a ta rukojeť je vcelku vysoko).
@ninive211 je fakt, ze za ty prachy ho taky mohli udelat nastavitelny ;) ale ani tak to neberu jako velky problem. Zatim křeče do rukou nechytam, tak snad to ani nenastane 😀 ale na britax jsem taky koukala, byl dalsim kandidatem pri vyberu.
Rozhodně Stokke Scoot.nenašla jsem lepší.A mít ještě děti, pořídím si je zas.
@cervenakarkulka a můžu vědět kde koupit kočárek za tuhle cenu....zrovinka se taky dívám po tomhle kočárku....ale za tuto cenu jsem ho ještě neviděla:(
děkuji
Jak uvedla: ninive211, mám také Britax b agile,mám ho od roku 2012,měl ho syn,teď dcerka.je to nej golfko-sportak, jezdím s ním každý den,drží vše jak má,neměnila bych, cenově dostupné,pro dítě prostorné,složené raz dva a hlavně lehký,oproti jiným golfacum,sama jsem si ho i s dítětem vynesla do saliny nebo schodů. Já mám 173 a manžel 187,vyhovuje nám oběma,manžel mi sám říkal,že jiný nechce,tedy když jsme ho tehdy vybírali 🙂 jediná chybka co bych vytkla, když se skládá, potahy jsou z vnějšku,ale to je asi tak jediné, jinak za nás doporučuji 🙂
Mame Valco Snap a super. Jsme s manzelem oba vyssi postavy ( 178 a 186cm)🙂.
Ahoj, take jsme se rozhodovali mezi temato dvema sportaky a vyhral b-agile. Moje postrehy: kvalita potah. matrialu je u Britaxu o dost lepsi,valco je sustak-hnus. Madlo pro dite je u britaxu o moc "lepsi". Model 2015 ma polohovaci nozky a veeelkou boudu. Jedine minus britaxu nejde do uplneho sedu (uhel 90*). Ted ty terenni kola-k britaxu 1500 ci z druhe ruky (predni pevna kola). K Valcu 2400 (nafukovaci vsecky 4 aretovaci) dostupna az 8/2015 takze z druhe ruky asi tezko budou. Za me do terenu pevna nearetovaci.
@misajavurkova kasparek.cz 🙂
@cervenakarkulka děkuji🙂
jeste jsem se divala na Valco snap Ultra a ten mi prijde dokonaly
Za mě určitě NUNA Pepp LUXX PLUS 2014 (máme hnědou) - já jí prostě miluju!!! Pro mě byla důležitá spojená rukojeť a polohovací záda i nožičky, jako bonus je fakt bomba sluneční clona, hodně využíváme a nastavitelná rukojeť také fajn (manžel má 182 cm a v pohodě 🙂
řešila jsem podobný problém navíc s tím, že mám problém se zády a chtěla jsem ultralehký a skládaný do deštníku kvůli autu. Předvybrala jsem si 3 modely a pak je šla vyzkoušet a odcházela jsem nakonec ne s původním favoritem, ale prostě je nutné si to vyzkoušet (s dítětem nebo zátěží!) jak se vám zatáčí a jestli si nebudete při té výšce kopat do koleček. Nakonec mám Cam flip, ale brala bych i mclaren, ale byl prostě dražší. Jinak zvládá i mírný terén - třeba trávník a rozjetou polňačku. Přeji šťastný výběr
Ahoj, tak já bych doporučila Valco snap. Pořizovali jsme ho po tom, co jsem si za 2500 kč koupila klasické golfky a následně zjistila, že se s tím vůbec nehodí jezdit:o( Valco váží 6,2 kg, jde dát do lehu, otočná přední kola...no s manželem ho milujem:o) Ještě jsme uvažovali o Britaxu Agile, to taky není špatný kočár, ale byl těžší a skládal se ven, měla jsem strach o potahy