Jaké jsou sporťáky u trojkombinací?

zuzacek26
7. zář 2014

Holky, zajímá mě, co říkáte na sporťáky u trojkombinací nebo jestli je lepší koupit zvlášť hluboký kočár a potom zvlášť sporťák? Případně dejte, prosím, tipy na drobé trojkombinace (zatím uvažujeme o Camarelu) Děkuju

werunkaw123
7. zář 2014

Dobrý den, mám Camarelo Evolution a jsem s ním velice spokojená 😉

latkovkybrno
7. zář 2014

Ahoj, my měli trojkombinaci Danny Dorjan a - hluboká korba SUPER, naprostá spokojenost, sporťák na prd, šel z domu, místo něj jsme koupili Casualplay, autosedačka - děs, snad ani nesplňuje bezpečností požadavky, darovali jsme jí sousedce na chalupu na poponášení miminka a pořídili jsme Cybex. Takže za mě - vše zvlášť.

maruberu
7. zář 2014

Ahoj. My měli Sojan x6 a se sporťákem jsme byli maximálně spokojeni. 😊

berenika39
7. zář 2014

Ahoj. Měla jsem trojkombinaci Patron, česky kočárek, a sportak jsem využila na 100%. První půlrok (Petr je v srpnu) sportak s vložnou taskou a nanoznik (vubec jsem neměla korbu), pak cely rok sportak z trojkombinace. Výhoda těch sportaku je prostor, dítě v tom neni jak na kancelářské židli, muže se tam v klidu vyspat, stát, sedět, pohoda. Pak připadne jen golfky.

schnek
7. zář 2014

měla jsem několik kočárků. 1. byl polská trojkombinace - velká těžká kráva k ničemu, šel po 3m. Pak jsem měla Xlander XA - poměrně lehký, ovladatelný, menší korbička, sporťák slušnej, ale po čase šel dál. Na druhoše jsem si pořídila Micrus alu sprint, korba super, sporťák taky dobrej, jen bylo třeba počítat s tím, že je těžší. Nechala jsem si ho i na třetí. Pro druhého a třetí jsem pak ještě pořizovala golfáč (moon buggy fit a lyra 3, prakticky to samé), pže ty kombinované kočárky jsou prostě velké, málo skladné a těžké (obvykle), zase jsou prostornější než golfky. Myslím, že pokud budeš mít rozumnou kombinaci, tak užiješ i tu i golfáč dle příležitosti.

zvirka
7. zář 2014

@zuzacek26 Camarelo nedoporučuju. Hluboká korba skvělá, ale sporťák hrůza. Pásy se motaly, nakonec jsem je sundala úplně. Kovové součásti měly ostré hrany a dítě si nemá kam dát nohy. Autosedačka nevím, měli jsme zvlášť.

veruska007
7. zář 2014

Cam Pulsar, do města super. Bezva hluboký kočárek i sporťák. Otočná sedačka, lehký, snadno ovladatelný, skladný.

ilonne
7. zář 2014

Mam Firkon Vario long, kocarek je super, sportak velky prostorny. Nicmene, kdyz se prehodi hluboka.korba se sportakem, ziska kocar jine teziste a je hur ovladatelny a kdyz se prehodi rukojet, je to jeste horsi. Takze ted vyuziju akorat hlubokou korbu a sportak bude samostatny.