Holky, zajímá mě, co říkáte na sporťáky u trojkombinací nebo jestli je lepší koupit zvlášť hluboký kočár a potom zvlášť sporťák? Případně dejte, prosím, tipy na drobé trojkombinace (zatím uvažujeme o Camarelu) Děkuju
Ahoj, my měli trojkombinaci Danny Dorjan a - hluboká korba SUPER, naprostá spokojenost, sporťák na prd, šel z domu, místo něj jsme koupili Casualplay, autosedačka - děs, snad ani nesplňuje bezpečností požadavky, darovali jsme jí sousedce na chalupu na poponášení miminka a pořídili jsme Cybex. Takže za mě - vše zvlášť.
Ahoj. My měli Sojan x6 a se sporťákem jsme byli maximálně spokojeni. 😊
Ahoj. Měla jsem trojkombinaci Patron, česky kočárek, a sportak jsem využila na 100%. První půlrok (Petr je v srpnu) sportak s vložnou taskou a nanoznik (vubec jsem neměla korbu), pak cely rok sportak z trojkombinace. Výhoda těch sportaku je prostor, dítě v tom neni jak na kancelářské židli, muže se tam v klidu vyspat, stát, sedět, pohoda. Pak připadne jen golfky.
měla jsem několik kočárků. 1. byl polská trojkombinace - velká těžká kráva k ničemu, šel po 3m. Pak jsem měla Xlander XA - poměrně lehký, ovladatelný, menší korbička, sporťák slušnej, ale po čase šel dál. Na druhoše jsem si pořídila Micrus alu sprint, korba super, sporťák taky dobrej, jen bylo třeba počítat s tím, že je těžší. Nechala jsem si ho i na třetí. Pro druhého a třetí jsem pak ještě pořizovala golfáč (moon buggy fit a lyra 3, prakticky to samé), pže ty kombinované kočárky jsou prostě velké, málo skladné a těžké (obvykle), zase jsou prostornější než golfky. Myslím, že pokud budeš mít rozumnou kombinaci, tak užiješ i tu i golfáč dle příležitosti.
Cam Pulsar, do města super. Bezva hluboký kočárek i sporťák. Otočná sedačka, lehký, snadno ovladatelný, skladný.
Mam Firkon Vario long, kocarek je super, sportak velky prostorny. Nicmene, kdyz se prehodi hluboka.korba se sportakem, ziska kocar jine teziste a je hur ovladatelny a kdyz se prehodi rukojet, je to jeste horsi. Takze ted vyuziju akorat hlubokou korbu a sportak bude samostatny.
Dobrý den, mám Camarelo Evolution a jsem s ním velice spokojená 😉