Jaké golfky pro velké dítě?

misulinka44
2. led 2016

Potřebovala bych poradit s golfkami. Výběr je obrovský, ale nemůžu najít žádný, který by odpovídal mým požadavkům 🙂
Malý má 86cm a 13 kg, takže musí být golfky prostorné a s velkou nosností, aby se mi tam vešel až poroste 😀
Lehké, skladné, výškově nastavitelná rukojeť ( já 168cm, manžel téměř 2 metry)
Nafukovací, příp.pěnová kolečka. Nemám ráda plastová kolečka, ani kočáry s 8 koly 😀
Cenově přijatelné, tak do 6-7 tisíc
Existují nějaké? 😀

vercik83
2. led 2016

@misulinka44 máme stejně velké. Děti, i míry máme s manželem podobné a z tohoto důvodu jsem místo obyč. Kostitřasových golfek koupila snap4 se sportovními koly. ( ted se prodává jako snap4sport tuším). Chtela jsem inglesinu espreso, ale malá se tam skoro nevešla

lenjii
2. led 2016

Požadavky by splnoval valco snap 4, ale neni pro vysoke lidi moc. To je skoda. Kupovala jsem ho prave kvůli nosnosti 20kg a sam vazi pouze 6kg.

misulinka44
autor
2. led 2016

@lenjii
@vercik83 nad valcem jsem uvažovala,ale právě nemá polohovací rukojeť: \

kikimaruska
2. led 2016

U prvního i druhého synka sem byla nejvíc spokojená s Jané solo (bývalá Carrera) (bohužel 8-kolka) a Gesslein F4 Buggy, který se nyní vyrábí i ve verzi AIR s nafukovačkama, takže bych se pokoukla i po něm. Ale je to dražší kočárek a bazarových je málo. Co sem ted koukla, už se snad ani neprodává zvlášť jako buggy, ale jen v kombinaci s otočnou sedačkou, což je škoda.

misulinka44
autor
2. led 2016

@kikimaruska ten je tedy nad naše finanční možnosti:/

blahova_andrea
2. led 2016

já vybírala takto kočárek v roce syna taky...byl na svůj věk velký, takže jsem chtěla kočár s dlouhým sezením, větší nosností atd...a nakonec bylo jedno, co jsme měli, protože růst a přibírání se po roce výrazně zpomalili a cca od roku a půl už jsme skoro nekočárkovali 😅 vědět to tehdy, tak beru cokoliv 😀 koupili jsme valco zee, jsme spokojení, vozí už druhé dítě, ale fakt bychom vystačili i s jinými. my ale nevyžadovali polovací rukojeť, dělí nás jen 10cm a hlavně mp s kočárem prakticky nejezdí

misulinka44
autor
2. led 2016

@blahova_andrea já vidím na synovcich jak rostou... jsou o několik let napřed v tabulkách😃 můj muž je totiž nejmenší chlap v rodině, takže nepočítám, že by zpomalil růst😊 a syn ještě nechodí,takže kočárek je nutnost a dlouho bude,vozi se rad😊

kikimaruska
2. led 2016

@misulinka44 no to ano, nový sem před lety kupovala za 8 tisíc a pak jsme ho vyšperkovaný po roce prodávala za 4,5 tis. a nová maminka byla unešená, takže ty bazarové jsou trošku levnější, ale je jich opravdu strašně málo v republice 😒 .

vercik83
2. led 2016

@misulinka44 no manžel má 190 a jde to. Stejne nejvíc vozím já. mám 170cm. Nechtela jsem jej, je profláknutej, ale jako golfky prima, hlavne váhový rozdíl po me inglesine magnum🙂

misulinka44
autor
2. led 2016

@vercik83 škoda že ho nemůžu vidět naživo... hledala jsem teď na netu informaci o výšce rukojeti a marně:/

vercik83
2. led 2016

@misulinka44 můžu změŕit, ale až v pondělí večer. Nevím odkud jsi, třeba v praze jezdí všude

misulinka44
autor
2. led 2016

@vercik83 to bys byla moc hodná😊 děkuji, nespecham na to. Ještě jsem ho tu neviděla, jsem z Trutnova😊

pavly
2. led 2016

@misulinka44
mám jen 156cm ale také mám snap4. Bohužel jsem jiný lepší kočárek s podobnými požadavky nenašla. Rukojeť není podle mých představ,ale zvykla jsem si a nedám na kočárek dopustit.

kubinkov
3. led 2016

Dost podobný jako F4 od Gesslein je Mutsy Transporter. S nim mám zkušenost a koupila bych si ho klidně znovu a mohu ho vřele doporučit. Na rozdíl od Gessleinu má větší koš a syn se do něj vešel i v pěti letech.

misulinka44
autor
3. led 2016

@kubinkov díky za tip, ale nelíbí se mi a cena je celkem vysoká🙂

misulinka44
autor
4. led 2016

@lenjii opravdu váží tak málo? já všude nacházím vahu přes 9 kilo:/

lenjii
4. led 2016

@misulinka44 ano, v obchodech na netu napr na detske-kocarky.cz kde jsem kupovala je psáno 6,8 kg 😉

misulinka44
autor
4. led 2016

@lenjii na detske-kocarky.cz mi to valco ani nenajde:/ a jinde píšou vahu 9,28 kg

lenjii
4. led 2016

@misulinka44 ano, ale to je tezke protože to ma nafukovacky 😀😀😀ty obyc kolecka jsou o dost lehčí...

misulinka44
autor
4. led 2016

@lenjii mj,ale já bez nafukovacek nechci😃 tak to jsem zas v háji

vercik83
4. led 2016

Já jsem si koupila bazárkový Valco s nafukovačkama. Jinak nový lze koupit na mall, Valco snap sport či tak nejak

misulinka44
autor
4. led 2016

@vercik83 a je lehoučký i s těma nafukovackama?

lenjii
4. led 2016

@misulinka44 ale puvodne jste psala nafukovací nebo penove.... Tak pak nevím teda 😂😂😂

misulinka44
autor
4. led 2016

@lenjii penove ano,ale mnohem radši nafukovací... hlavně i dle recenzí se všude píše, ze ten kočár je super jen s nafukovackama...

japona
4. led 2016

@misulinka44 Valco s nafukovacími koly je o cca kilo těžší nez s penovymi. Pro me byla rozhodující hmotnost, tak jsem nakonec koupila s penovymi. Jsem spokojena, kočárek projede téměř všechno (výlety po sumave, českém ráji apod. po nic moc cestách), je lehounky (což ocenuji při zvedání do mhd či skládání do auta) a nehrozí propíchnutí kolečka.

dita1979
4. led 2016

mám doma s těmi klasickými, jsou gumové, nebo pěnové nevím, ale nejsou nafukovací a je to fakt super. To by nikdo nepoznal, dokonce ani kamarádka, která má Britax kočárek taky s nenafukovacími kolečky a říkala, že to jezdí fakt super. Nicméně dají se i dokoupit. Jsem na kolečka také náročná, ale tohle by jste fakt nepoznali, jak dobře to jezdí......

lenjii
4. led 2016

@misulinka44 ok, lepdi urcite budou, ale nam jezdi skvěle i pěnové. Nikdy nehrkaji a kdyz ma člověk ridicak projede i teren. Ty 3kg na hmotnosti kocarku mi za to nestojí.

misulinka44
autor
4. led 2016

@lenjii
@dita1979 tak já nevím... všude jsem četla,ze ty obyc kolečka jsou děs... máme tu dost nerovno, i do terénu chodíme často. A nesnesu, aby byl kočár hlučný, na což si maminy stěžují s těmi obyč koly