Potřebovala bych poradit s golfkami. Výběr je obrovský, ale nemůžu najít žádný, který by odpovídal mým požadavkům 🙂
Malý má 86cm a 13 kg, takže musí být golfky prostorné a s velkou nosností, aby se mi tam vešel až poroste 😀
Lehké, skladné, výškově nastavitelná rukojeť ( já 168cm, manžel téměř 2 metry)
Nafukovací, příp.pěnová kolečka. Nemám ráda plastová kolečka, ani kočáry s 8 koly 😀
Cenově přijatelné, tak do 6-7 tisíc
Existují nějaké? 😀
Požadavky by splnoval valco snap 4, ale neni pro vysoke lidi moc. To je skoda. Kupovala jsem ho prave kvůli nosnosti 20kg a sam vazi pouze 6kg.
U prvního i druhého synka sem byla nejvíc spokojená s Jané solo (bývalá Carrera) (bohužel 8-kolka) a Gesslein F4 Buggy, který se nyní vyrábí i ve verzi AIR s nafukovačkama, takže bych se pokoukla i po něm. Ale je to dražší kočárek a bazarových je málo. Co sem ted koukla, už se snad ani neprodává zvlášť jako buggy, ale jen v kombinaci s otočnou sedačkou, což je škoda.
@kikimaruska ten je tedy nad naše finanční možnosti:/
já vybírala takto kočárek v roce syna taky...byl na svůj věk velký, takže jsem chtěla kočár s dlouhým sezením, větší nosností atd...a nakonec bylo jedno, co jsme měli, protože růst a přibírání se po roce výrazně zpomalili a cca od roku a půl už jsme skoro nekočárkovali 😅 vědět to tehdy, tak beru cokoliv 😀 koupili jsme valco zee, jsme spokojení, vozí už druhé dítě, ale fakt bychom vystačili i s jinými. my ale nevyžadovali polovací rukojeť, dělí nás jen 10cm a hlavně mp s kočárem prakticky nejezdí
@blahova_andrea já vidím na synovcich jak rostou... jsou o několik let napřed v tabulkách😃 můj muž je totiž nejmenší chlap v rodině, takže nepočítám, že by zpomalil růst😊 a syn ještě nechodí,takže kočárek je nutnost a dlouho bude,vozi se rad😊
@misulinka44 no to ano, nový sem před lety kupovala za 8 tisíc a pak jsme ho vyšperkovaný po roce prodávala za 4,5 tis. a nová maminka byla unešená, takže ty bazarové jsou trošku levnější, ale je jich opravdu strašně málo v republice 😒 .
@misulinka44 no manžel má 190 a jde to. Stejne nejvíc vozím já. mám 170cm. Nechtela jsem jej, je profláknutej, ale jako golfky prima, hlavne váhový rozdíl po me inglesine magnum🙂
@vercik83 škoda že ho nemůžu vidět naživo... hledala jsem teď na netu informaci o výšce rukojeti a marně:/
@misulinka44 můžu změŕit, ale až v pondělí večer. Nevím odkud jsi, třeba v praze jezdí všude
@vercik83 to bys byla moc hodná😊 děkuji, nespecham na to. Ještě jsem ho tu neviděla, jsem z Trutnova😊
@misulinka44
mám jen 156cm ale také mám snap4. Bohužel jsem jiný lepší kočárek s podobnými požadavky nenašla. Rukojeť není podle mých představ,ale zvykla jsem si a nedám na kočárek dopustit.
Dost podobný jako F4 od Gesslein je Mutsy Transporter. S nim mám zkušenost a koupila bych si ho klidně znovu a mohu ho vřele doporučit. Na rozdíl od Gessleinu má větší koš a syn se do něj vešel i v pěti letech.
@kubinkov díky za tip, ale nelíbí se mi a cena je celkem vysoká🙂
@lenjii opravdu váží tak málo? já všude nacházím vahu přes 9 kilo:/
@misulinka44 ano, v obchodech na netu napr na detske-kocarky.cz kde jsem kupovala je psáno 6,8 kg 😉
@lenjii na detske-kocarky.cz mi to valco ani nenajde:/ a jinde píšou vahu 9,28 kg
@misulinka44 ano, ale to je tezke protože to ma nafukovacky 😀😀😀ty obyc kolecka jsou o dost lehčí...
@lenjii mj,ale já bez nafukovacek nechci😃 tak to jsem zas v háji
Já jsem si koupila bazárkový Valco s nafukovačkama. Jinak nový lze koupit na mall, Valco snap sport či tak nejak
@vercik83 a je lehoučký i s těma nafukovackama?
@misulinka44 ale puvodne jste psala nafukovací nebo penove.... Tak pak nevím teda 😂😂😂
@lenjii penove ano,ale mnohem radši nafukovací... hlavně i dle recenzí se všude píše, ze ten kočár je super jen s nafukovackama...
@misulinka44 Valco s nafukovacími koly je o cca kilo těžší nez s penovymi. Pro me byla rozhodující hmotnost, tak jsem nakonec koupila s penovymi. Jsem spokojena, kočárek projede téměř všechno (výlety po sumave, českém ráji apod. po nic moc cestách), je lehounky (což ocenuji při zvedání do mhd či skládání do auta) a nehrozí propíchnutí kolečka.
mám doma s těmi klasickými, jsou gumové, nebo pěnové nevím, ale nejsou nafukovací a je to fakt super. To by nikdo nepoznal, dokonce ani kamarádka, která má Britax kočárek taky s nenafukovacími kolečky a říkala, že to jezdí fakt super. Nicméně dají se i dokoupit. Jsem na kolečka také náročná, ale tohle by jste fakt nepoznali, jak dobře to jezdí......
@misulinka44 ok, lepdi urcite budou, ale nam jezdi skvěle i pěnové. Nikdy nehrkaji a kdyz ma člověk ridicak projede i teren. Ty 3kg na hmotnosti kocarku mi za to nestojí.
@misulinka44 máme stejně velké. Děti, i míry máme s manželem podobné a z tohoto důvodu jsem místo obyč. Kostitřasových golfek koupila snap4 se sportovními koly. ( ted se prodává jako snap4sport tuším). Chtela jsem inglesinu espreso, ale malá se tam skoro nevešla