Jaké golfky pro 2,5leté máte doma?

hanikk
9. kvě 2017

Holky prosim o radu....hledám golfky mám holku přes dva roky....potřebuji golfáč do města cca 1v týdnu...a pak na dovču. sporťák mám velký...už mne nebaví skládání...co máte doma a jak se vám tam děti vejdou? nechci kupovat nový...bude stejně používán jen přes léto...malá má 13kg a 84cm.
napadá mne : lira 4, espiro magic....nebo něco podobného...jen je nemám možnost vidět na živo...
i třeba chicco multiway...nechci vyhodit spostu peněz...

asi bych ráda spojenou rukojeť,poloha na spaní,a nezdvojená kolečka....asi toho chci moc 🙂
za každý typ budu ráda....jsem z vesnice...tady nikdo golfky nemá...proto nemám žádné srovnání...děkuji hezký den🙂

summer2012
9. kvě 2017

Mám Valco Snap 4 a jsem moc spokojená. Jde úplně do lehu, spojená rukojeť, lehoučký, dobře se skládá, nosnost 20kg a projede i celkem terén 😉 a dá se sehnat i bazarový 🙂

luckapol
9. kvě 2017

Taky máme Valco Snap 4.

eliskaxox
9. kvě 2017

@hanikk já mám baby jogger city Lite, malý ma 94cm a 13 kg a ma tam stále straaasne moc místa, ted ho ma pujceny 4,5 lety synovec a úplně v pohodě se vejde i se sádrou na noze :D dokonce se tam i vyspinkal.

hanikk
autor
9. kvě 2017

ahoj díky za odpovědi....na valco jsem koukala....chci dat max.2tis....na kočár co mi bude ležet v kufru auta.....jinak mam bm 4 plus...