Přemýšlím, jaké pořídit golfky - dcera bude mít v květnu 2 roky. Chodí krásně sama, už jsem ji neměla v kočárku více než dva měsíce (jen když jdeme na dlouhou procházku). Ale chci pořídit na léto, z důvodu celodenních vycházek. Takže chci lehké, skladné a vhodné do terénu. Nechci, aby byla dcerka "vytřepaná", když pojedeme po zrovna nerovném terénu. Přemýšlím o TFK Buggster - splňují moje požadavky nebo mi poradíte jiné?
já (resp.můj manžel) vybrala prampol zebra 🙂
ahoj, také koukám na golfky a absolutně nevím jaké :(, dívala jsem se na nuna pepp,kvůli skládání,ale co jsem je viděla naživo tak mi přišly těžké a ty kolečka no nevím :/. Ty co máš vyhlídnuté jsem měla také v merku,ale nechci hole, kvůli manipulaci. Myslíš,že tyhle kolečka zvládnou terén? např. polní cestu? Jinak jak píšeš, přesně z tohoto důvodu je chceme též pořídit 🙂
@wendak tak přidávám reference po několika projížďkách 🙂 prvně jen opravím, že nemá nafukovací kolečka (přepsala jsem se), ale gumová.
Za mě i za manžela je to asi ten nej kočárek, co jsme snad mohli najít! Jezdí se s ním perfektně, je lehký, skladný a dcerce se v něm strašně líbí. Manipulace s ním je též super - dá se ovládat i jednou rukou. Má slušný košík - vleze se tam dost. Takže za mě super!
Za me tez Peg Perego Si, mela jsem je u prvniho syna, pak je pri druhym synovi prodala, s tim, ze chci zmenu, vyzkousela vsemozne i nemozne jine kocarky (spis ale lehke sportacky nez golfky) a stejne jsem se k PP vratila, srdcovka ;) A jeste jsem si k nim dokoupila pridavnou spojenou rukojet a neni jim co vytknout ;)
aby ses nekupovala s golfkama nadarmo, mě do nich holka naprosto nechtěla, koupila jsem a prodávala se ztrátou za měsíc, kupované na nic.