Dobrý den, prosím o radu. Chci koupit golfky a nevím jaké jsou dobré. Moje požadavky: polohování až do úplného lehu, vhodný do terénu, velký košík, spojené madlo a výškově nastavitelné madlo. No a aby byl hezký. A nevím jaká kolečka jsou nejlepší. Díky za tipy.
moc děkuju, jsem z toho zoufalá, díky za radu, podívám se po nich
Kamarádka má 4Baby Rapid...tuším... a taky jde polohovat do lehu a má spojenou nastavitelnou rukojeť. Jinak mě napadá Cybex Callisto. Sama jsem Cybex měla a byl dobrý, jen měl nespojenou rukojeť (měla jsem model Onyx) a byť byl lehký tak jednou rukou jsem ho neuvezla :-/
Momentalne tez vybiram golfly,ted mam pro dceru zebru,ale ta je dost tezka. ,cenove nechci jit vysoko,takze jsem na vazkach,zda koupit nejaky levnejsi model,nebo bazarovy za stejnou cenu. U bazaru mi nevyhovuje to,ze malokdy clovek narazi presne na typ,kter, chce. Uvidim.ted mam v jednani nadherny golfky z mk bazaru,tak snad to klapne.
Tak když do terénu tak vhodnější budou gumová kola, to má třeba Easywalker Mini Buggy nebo Maclaren Quest ale nemají spojené madlo, tak zvažte 🙂