Hezký den holky, mám dotaz, koupila jsem si z druhe ruky kocarek stokke xplory a vanicka je docela dost poskrabana vím že některé ty hlubší škrábánce odstranit nemohu ale jsou tam i škrábánce které spíš vypadají jakoby to někdo s fixem pokreslil, je to tím plastem tím materiálem. Tak se chci zeptat máte někdo zkušenost čím to alespoň trošku zamaskovat? Zkoušela jsem i psát paní která šije potahy že bych to i takhle zamaskovala ale zrovna tohle nešije. Pokud znáte někoho kdo by umel ušít dejte mi prosím vědět. Dodám foto. Děkuji za rady.
@editkaromana 🙂 dobrý den přestříkán sprejem🙂😉
@mili171 právě tuhle variantu zkoušet nechci, jak budu chtít kocarek prodat tak půjde vidět že byl prestrikavan, nějak se toho bojím. Já slyšela o kokpitu který se používá na palubní desky v autě. Tak uvidím jestli pomůže. Ty škrábánce totiž nejsou vůbec hluboké, takže musí něco na to existovat.
@editkaromana ne musíte jít do obchodu a zeptat se na to oni se dělají barvy na kočárky takže nic neukazuje já si tak opravila mini xari a super 👌🙏
@mili171 můžete mi prosím kdyžtak poslat foto před a potom ať mám nějakou představu? A to bych měla zajít klidně přímo do funbaby? Nebo do jiného obchodu??
@mili171 ???