Prosim o vaše zkušenosti. Jak vybrat dobré golfky? Jaký tip a značka se vam osvedčila?
Z naší zkušenosti jedině peg pérego pliko. Máme z druhé ruky, protože nové jsou nekřesťansky drahé. Ale tak vychytaný, skladný a stabilní kočárek jsem neviděla. Sport máme půjčený jané slalom pro a úplně stejný, jen mnohem vychytanější dělá peg pérego taky, pod názvem gt3. Kdybych věděla to, co vím dnes, do jiné značky bych nešla.
ono dost záleží na tom, jestli chcete fakt golfové hole a nebo lehký sporťák. záleží jak staré a jak moc chůzí zdatné dítě máte. taky jakým žijete životním stylem a na co vše ten kočár chcete mít, jak často používat. já golfky vyloženě nesnáším, je to příšernost, zbytečně vyhozené peníze. dobré tak leda na svižnější přesuny v nákupních centrech. nepřijdou mi pohodlné ani pro matky ani pro děti. ty dražší lepší už možná ano, ale za tu cenu...já mám lehký sporťák. nejdřív si ujasni, co vše od nich očekáváš a trošku víc specifikuj dotaz...vzhled, funkce, cena, kola, skládání... 😉
Mně taky přijdou golfky jako taková rozhrkaná hrůza. Já chtěla spíše lehčí sportacek, mame valco snap 4 sport a je boží ;)
Přijde mi vtipný, že tazatelka chce výslovně tip na golfky a všichni jí "cpou" sporťák 😀
@barumat první otázka je názor na golfky. takže je jí odpovězeno, jaká jsou golfky hrůza a doporučen spíše lehký sporťák. držíme se tématu 😀
@blahova_andrea Budiž 😀 Já teda na golfky nedám dopustit. Ne na standardní procházky, ale mám je furt v autě, jsou malé, takže tam nezabírají místo a jsou stále v pohotovosti. Po městě, MHD, do práce, na úřady - jedině s nimi, jsou lehké a přenesu je i s dítětem. Na normální procházky máme ten sport, což je super, ale nedovedu si představit, objíždět s ním výše zmíněné, navíc zabere v autě půl kufru...
My měli Inglesina trip a byla jsem maximálně spokojená, lehké, skladné a dobře ovladatelné. Lákaly mě Maclareny, ale jsou dražší
@junkka No mně ten valco snap 4 sport připadal vždycky spíš jako sportovnější golfky, než čistokrevný sport 😉 Jinak jak vypadá složený nevím, ale to pliko se složené vejde na šířku do kufru suzuki humny, kde se vedle sebe vejdou horko těžko dva lidi 😀 Je to takový hranolek o rozměrech asi metr na 30 na 30? Prostě asi jako cestovní postýlka.
Samozřejmě suzuki jimny... Autocorrect 🙄
Mám 4baby le caprice. Chtela jsem lehky cestovni kocar do mesta, co sama vynesu do mhd, jednoduse skladny, s vetsim kosikem, a nebyla jsem ochotna investovat mnoho. Jsem spokojena, me pozadavky splnuje, navic ma pomerne vysoká drzadla. Na prochazky do prirody mam sportak tfk. Chce to definovat, co od nej ocekavas..
@renata1351987 Nuna Pepp Lux Plus. Miluju je. Nam slouzi uz pro 2. ditko a jsou jako nove. 😍
My máme G mini Travel. Brali jsme takové jen na lehké popojíždeni, když jsme na návštěvě, ať nemusíme neustále skládat a rozkládat velký kočárek. Mají nosnost 15 kg a jsou ultra lehké - jen 5,2 kg. Za nás spokojenost, ale opravdu je to jen na lehké procházky po ne náročném terénu 🙂
my máme teraz peg perego pliko mini a som veľmi spokojná. Syn je už väčší a hlavne vysoký a tento golfáč mu je ešte dobrý. Je ľahký, skladný a dobre sa s ním manipuluje.
Ďekuju všem za názory 😊
Koupili jsme na netu, nic moc... Cam Agile, fakt hodně nic moc 🙂 nicméně použila jsem je stejně jen několikrát, za mě se na ně vykašlat a mít lehký sporťák... Malému je 19 měsíců a neumím si představit, že bych ho ještě dala do kočárku, cape po svých, jezdíme busem, neřídím.