Dobrý den maminky, měla bych takovou otázečku🙂 vzhledem k tomu že se v poslední době kradou kočarky tak přemyšlím jak si ho zabezpečit kdyz pujdu třeba s dítkem k mudr.a kočarek musím nechat venku... máte nějakou radu? sundaváte např. kolečka a berete s sebou do tašky ? 🙂
To mě teda fakt nikdy nenapadlo! Nevím,nevím,sundávat kolečka třeba v zimu mokrá od sněhu,zablácená,pak strkat ještě do tašky,vzít do ušmudlaných rukou čisté miminko,pak ho položit do kočárku bez koleček a za pochodu je montovat.... velmi nepraktické... 😒 My bydlíme na vesnici. Opravdu jsem nikdy nepřemýšlela nad tím,že by mi kočárek někdo ukradl. Naše paní doktorka ovšem myslela i na takto starostlivé maminky a když si zařizovala ordinaci,nechala namontovat do krytého vchody k čekárně madlo na zeď,kde si mohou maminky kočárek připevnit kladkou a jít v klidu do čekárny. Ale za celou dobu to nikdo nevyužil,opravdu snad nikdy... 🙂 Ale možná je to ve městě bohužel jiné,nevím.
Pořídila jsem klasický zámek na kolo. Když je potřeba, přimknu madlo k zábradlí 🙂 Žádná extra ochrana, ale potenciálního zloděje to snad odradí.
u stare doktorky byl prostor na kocar, slo se do ordinace pro klic, takze v te dobe stejne nekdo mohl kocar ukradnout a pak kocar zamkl a z odchazel hodil klic do schranky kam pro nej chodila sestricka. u nove doktorky nic takoveho neni, proste ho necham dole a neresim. u skolky ho taky nechavam. ale to je tim ze jsme ted uz na vesnici. ve meste jsem to vetsinou resila tak ze sem jezdila autem abych prave nemusela nekde nechavat kocar.
jezis sundavat kolecka 😕 😕 😕
Jojo,ale sundavam nejen kolecka,ale i korbicku,rukojet a nakupni kosik. 😀
Dámy, vám se to směje... Mé kamarádce ukradli kočár 2x... Já ho zamykala zámkem na kolo k zábradlí... a hodně se modlila... 🙂
Já mám normálně na kočárku cvaklý zámek na kolo. Třeba když jsem šla s dcerou zubařce, tak mi sama doktorka říkala, ať si vezmu zámek, že se kočárky kradou i z budovy polikliniky!!!!!!!
tak tohle jsem nikdy neresila 🙂)) mozna proto, ze jsem kocarek bez dozoru nikde nenechavala- u mudry byl v cekarne s dalsimi lidmi, do obchodu chodim jen tam, kam vjede kocar, nebo se domluvim s mamkou a ta pohlida (treba i zubarky, proste tam, kde to neslo 🙂)) v pripade strachu o kocarek doporucuji mit nositko na dite a v tomto pripade vyuzit jeho (satek, manducu a dalsi typy 🙂)))
My tedy můžeme s kočárkem i do čekárny i do ordinace. Ale jinak bych pořídila klasický zámek na kolo. Bude to o dost jednodušší než sundavat kolečka a nosit je v tašce. V případech kdy se někam nevejdu a vyložene tam nemusím tak tam prostě nejdu pokud mi ho nemá kdo pohlídat. 🙂
Já budu jezdit s kočárkem všude kde to půjde. Tam kde to nepůjde, hold přivážu klasickým zámkem na kolo. Ale sundavat kolečka, cpát je do tašky, a nést dítě a ještě kolečka, to fakt ne.
Kočárky se kradou úplně běžně a žiju ve městě, tak mám docela strach. Vůbec bych se nesmála tomu, že někdo sundává kolečka. Už dvakrát se mi stalo, že maminka kočárek nenašla, jednou u doktora, jednou před obchodem. Mě by asi šlehlo, protože kočárek mě stál skoro dvacet tisíc.
Já osobně nejezdím do míst, kde kočárek nemůže, akorát u doktora musím nechávat v čekárně, takže se docela klepu, protože v čekárně je vlastně bez dozoru, jinak na velmi krátké vzdálenosti beru nosítko (jsem těhotná, tak to nesmím přehánět), případně mám vždy v kabelce takový zámek pro motorkáře (věnoval mi manžel), ale zatím jsem ho nepoužila.
Cyklozámek přeštípne zloděj jako nic. Kam nemůžu s kočárkem, tam nelezu. Blbé pohledy mě nerozhodí a tam, kam se opravdu nevejdu, nechodím. Případně jdu s mandukou.
😀 to jsem opravdu nedělala..
když jsem šla do ordinace, kočár byl v čekárně, většinou nebyla úplně prázdná..
jediné, co mě napadá, mít pojištěnou domácnost, u toho je i kočár, když ti ho ukradnou, uplatníš pojistku.