Jak velkou výhodou je pro vás možnost složení kočárku s nasazenou sportovní částí bez nutností sundávaní z konstrukce? Volili by jste raději takovýto kočárek - i když se Vám vzhledově tolik nezamlouvá, nebo by jste dali přednost kočárku, který tuto funkci nemá, ale vším ostatním je to váš favorit.
Ty, ktere se musi sundavat z konstrukce, jsou vetsi. To pripadne muzes vyresit koupi druheho kocaru do auta. My mame treba do auta Valco snap za 900 po jednom diteti v moc peknem stavu a jako hlavni mame terenni trikolovy, ktery je proste do kufru velky, ale ten jizdni komfort je neprekonatelny
Úplně na nic, tolik místa to v autě zabere, musíš tam nacpat podvozek plus zvlášt sporťák. Máme sporťák na sklapnutí a super na přepravu
Záleží, jak často budeš kočár skládat do auta. My jezdili hrozně málo autem i s kočárem, takže mi to nevadilo.
Ja po dvou detech vim, ze vzhled je mi ukradeny a predevsim je pro me funkcnost. Pokud jezdite casto autem a planujete dite vozit pouze v kocarku, rozhodne bych sla do toho, co se da dat do auta bez rozlozeni.
@mima145 mě to u kombinace celkem štvalo, že u sporťáku se musí sundat sedák, pak jsem koupila BJ city elite, jedním zatáhnutím se složí, to je za mě super
@mima145
Urcite bych volila tuhle funkci,mela jsem ji u kocarku a jinak bych to uz nechtela.Obzvlast na letisti kdyz jsi sama je to k nezaplaceni
Jak pisi ostatni. My cestujeme s kocarkem aspon jednou tydne, takze je super, ze jde jednoduse slozit a nezabere tolik mista. A navic se to nekdy hodi, kdyz druhou rukou drzis dite🙂
Baby Jogger summit... velký, z mého pohledu hezký a velice snadno se složí. Jediná nevýhoda,že člověk nemůže dítě v kočárku natočit čelem k sobě,ale i to je případně vyřešeno okýnkem na stříšce..měla jsem původně sporťák z dvojkombinace a po pár výletech jsem velice ráda měnila za tenhle skladný.
Měla jsem takhle skladný i hluboký a rozhodně to byla výhoda!
Já, pokud se chci někam dostat, tak musím autem. Takže to nakládání vykládání a skládání na etapy by byl otřes.
Já měla nejprve trojkombinaci, ale brzy jsem zjistila, že to byl omyl a běžela koupit sporťák, který se jednoduše složil a strčil do auta. Pokud budeš jezdit autem, tak budeš ráda za tuto možnost.
To záleží. Mám v autě Oyster Zero, který se skládá v jednom a je to fajn, ale také protože je lehký. Pak jsem měla sporťák z dvojkombinace, který se dal skládat také v jednom, ale v podstatě jsem ho téměř neuzvedla do auta, takže jsem ho musela rozkládat, ale vůbec mi to vlastně nevadilo. V současné chvíli to mám vyřešené tak, že v autě vozim ten lehký sporťák, který se skládá v jednom a doma mám druhý, který se musí rozkládat, ale ten sebou nevozim.
@mima145 Já při výběru koukala hlavně na vzhled, takže tak. Nevadí mi že to musíme sundávat z konstrukce.