Ahoj maminky. V březnu jsem zakoupila zcela nový kočárek (celou sadu) Tako Ballila Acoustic. Složili jsme ho a nechali stát v místnosti s kobercem. Asi po měsíci jsem zjistila, že jedno kolo kočárku je úplně vyfouklé a druhé je dost měkké. Nikde jsme s ním nejezdili, malá ještě ani není na světě! To mi řekněte, kde to mohlo prasknout a jak, když jsme ho vůbec nepoužívali a při vybalování z krabice si pamatuji, že všechna kola byla plně nafouklá. Nekupovala jste některá stejný kočárek? Nepamatujete si, jestli v balení bylo i nějaké lepení nebo náhradní duše? Já mám pocit, že jsem něco takového v zásilce měla, ale ne a ne to najít a nejsem si stoprocentně jistá :o( Když jsme se pokusili použít na opravu lepení na jízdní kolo, kolo kočárku stále uchází :o( Poraďte prosím, co dělat, jak jej opravit? Je možné někde koupit novou duši? Děkuji za Vaše příspěvky. Jana
Je to snadné... stačí vyndat duši a zalepit a je to... my lepili často a na duši je i označení, takže si můžeš koupit náhradní duši na vyměnu v obchodě s cyklo doplňky a nebo na netu... Jinak pokud ti kočík jen stojí, nemusí být píchlá duše... může být špatný ventilek a nebo je duše prostě řídká a utíká samovolně...
Jednou jsem kolo od kočárku píchla, donesla jsem ho do cykloservisu a tam ho zalepili. Kola od kočárku mají většinou stejné duše, jako nejmenší dětská kola. Pokud je manžel šikovný, tak by to mohl zvládnout zalepit i sám, klasickým lepením na kola.