Asi blbý dotaz, ale staršího syna jsem od jara už jen nosila v nosítku, tudíž ted moc nevím 🙂 Mladší syn už se téměř nevejde do svého zimního overalku. Je mu necelých 5 měsíců a také už se téměř nevleze do hluboké korbičky. Přemýšlím, co mu koupit za oblečení do sportáku? Budu ho muset dát do lehu.. Existuje něco jako jarní kombinéza?
@karlajasmine mam z lidlu takovou fleecovou jarni kombinezku/overal,ten je paradni. Urcite zas na jare v letaku bude. A pak je ve fusaku-mam ten jarni/podzimni fleecovy od emitexu.
Za mě jsou supet teplakove overaly z HMka, jsou i trochu s fleecem, takze super. Pod nej jen body s dlouhym rukave a tenci puncochy, a taky mam jarni fusak.od emitexu, a u nas uplne staci😎
flecová kombinéza a jarní fusak třeba 🙂
Ja jsem na syna mela jarni fusak od Emitexu a na dceru softshell
kombinezu z Lidlu.
Na jaro jsem mela pro mimi fleecovy overalek s kapuci (+ lehci cepicku Little Angel) a fusak od Emitexu, ten s delenym spodkem na nozicky, vhodny i do autosedacky a musela jsem davat i capacky kvuli studenym nozickam.
Vyteplena chlupatka-takova ta s podsivkou.Nebo bundu,mikinu a vyteplene nebo podsite kalhoty.