Inglesina Magnum X Mutsy Urban Rider X jiný?

tetraska_
19. led 2015

Zdravím všechny zkušené kočárkoznalkyně 😎
Čekáme první miminko (mělo by se narodit koncem května) a hledáme pro něj ten nejvhodnější kočárek.
Hlavní požadavek je použitelnost v terénu - bydlíme na vesnici - na samotě a budeme jezdit hlavně po lesních cestách atd., asfaltku asi uvidí jen zřídka🙂) Koukám spíš na kočárky z druhé ruky. Zatím je v užším výběru Inglesina Magnum a Mutsy Urban Rider. Kromě toho jsem taky narazila na kočárek Emmaljunga, pokud s ním někdo má zkušenost...? Nebo mi doporučíte něco jiného?
Děkuji moc, budu ráda za každou radu a připomínku, třeba na co dát pozor apod. 🙂

vkkc
19. led 2015

Osobní zkušenost nemám s žádným, ale taky zrovna vybíráme a rozhodli jsme se pro Mutsy 4 Rider, taky jsou pro nás hlavím kritériem velká kolečka (nafukovací) + polohování sporťáku jinak než a zipy nebo stahováním pásky.

bucifalek
19. led 2015

Za mě určitě Mutsy, do terénu/sněhu paráda, když si člověk zvykne na systém, tak i snadno rozložitelný, celkem skladný (vozím v Citigo), bezproblému každý den zvládám schody, na pohyblivou zadní nápravu si člověk taktéž rychle zvykne, sportovní verze lze sklopit téměř do úplného lehu, nevýhodou snad pro naše větší dítko menší hluboká korbička (narozené na jaře se v zimě už s fusakem nevešlo, tak jsme cca v 7-8 měsících přesedlali do sporťáku, ale stejně už pak ty děti chtějí sedět a čučet ven, takže to nevadilo). Jinak mě žádné vady nenapadají, rozhodla bych se pro něj znovu.

zuzka_b2
19. led 2015

Ahoj, já mám Inglesinu Magnum z druhé ruky a nemůžu být spokojenější. Je teda fakt, že do terénu jsem ho moc nebrala, ale myslim, že to bude bez problémů soudě podle horších terénů ve městě (dlaždice apod.), kde kočárky kamarádek už měly problémy a já projela úplně v klidu. Je kvalitně vyrobenej, bytelnej, i po třetím dítěti bez vad, spousta místa pro dítě i dole na nákupy, bezvadně péruje (super na uspávání miminka). Fakt doporučuju!

lenka5731
19. led 2015

Jednoznačně Inglesina.

konikcz
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zikra
20. led 2015

Já hlasuji za Inglesinu Magnum, mám po jednom dítěti, jezdíme s ní po výletech (hrady na kopci, polní cesty, závěje sněhu, pole) a přežívá bez úhony. A do města taky fajn záležitost 🙂

janovkov
20. led 2015

Měla jsem Inglesinu Magnum pro obě děti a byla skvělá jak do terénu, tak na dlažbu. Dítě v ní není vytřesené, protože má nafukovancí kolečka. Projede prakticky čímkoloiv - sněhem, blátem...

korin
20. led 2015

Vozím už druhé dítě v i. magnum (zakoupena z druhé ruky). Šumava, Jizerky, pole, panelové cesty, vše zvládá v pohodě. Syn začal pozdě sedět, ještě v roce jezdil na břiše ve fusaku a vešel se. Úložné prostory přímo skvělé, jezdíme na výlety s velkou taškou v drátěném koši, plus se samozřejmě musí vejít spousta klacků, šišek a velká lopata 😀 pro syna. S čím nejsem spokojená, je těžiště kočáru přeskládaného na sporťák. Když jsem měla tašku na rukojeti, byl synek sedící čelem ke mně schopen kočár rozhoupat a převrátit. Pokud seděl čelem po směru jízdy, bylo těžiště nad předními koly a s kočárem se velmi špatně manévrovalo, a to i ve městě. Proto jezdil výhradně čelem ke mně a do lesa jsme jezdili s chariotem 😉 Další minus vidím v tom, že jako sporťák nemá oddělávací rukojeť. Protahovat pod ní zmítající se nespolupracující dítě je občas náročné, strčit ho takto v botách do fusaku vyžaduje nadlidský výkon, v těhotenství jsem se dost zapotila... Nemám zkušenost s jinými kočáry, tento jsem si nechala, akorát dceři pořídím časem golfky.