Vybíráme kočárek ...dnes jsme objeli několik prodejen a závěr ..... Vyhlídla jsem si Mutsy Evo. Můj požadavek na kočár - lehce ovladatelný jednou rukou, úzký - především sporťák, přenosná korba, polohování nožiček. Tohle byly a jsou moje požadavky. A závěr? Mutsy Evo- podvozek je prostě široký, do buse, výtahu ...NE. Ok hledáme dál ...Britax....no super, lehký, úzký ...nemá polohování nožiček, jen jakésy nadzvednutí a po zkušenostech s prvním kočárem bez polohování nožek ... NE. Ok. Tak Brio Go, úžasně lehký ale šíroký až moc ..... jsem v pasti. A teĎ mi poraďte ...nějaký tip na lehký kočárek, který se dá řídit jednou rukou, má polohování nožek a přenosnou korbu? Přijde mi, že takový kočár prostě není. Leda koupit potom samostatně sporťák nebo golfky, ale v tom případě dám dost peněz zbytečně za dvojkombinaci, protože koupit jen hlubokou s podvozkem dle mých požadavků je bez šance 😒 A typ inglesina se mi fakt nelíbí ☹
no tak my to tak vyřešili...Meli jsme zvlast hluboky, zlast sportak a zvlast ,,golfky,,.....jo, leze to do peněz, ale sporak jsme kupovali bazarovy a jsem spokojena, ze jsme to udelali takhle...mam tri kocary, ale se sema max psokojenost
Ideální kočárek opravdu neexistuje. Vždycky najdeš něco, co Ti nebude vyhovovat. 😉
Já mám kočárek jeden, golfky jsme nikdy nekoupili, protože to považuju za zbytečnou investici, když už mám jeden kočárek. Za to mám ale šátek a Kibi a dostanu se všude a nemusím řešit tahání kočárku. 🙂
Já mám mamas & papas solu a myslím, ze je by to mohl být on. Já měla podobné požadavky a doma mám solu s jsem naprosto spokojená 😀
A co ten Mutsy, ale Igo?