Tak potrebuju vazne pomoct, mame doma pro maleho Hartan topline S, fakt super, jen pro pristi rok nekdy na jaro bych chtela poridit novy vuz a to jde 🙂
Hledam asi toto:
neco mezi golfkami a sportakem
Lehky a dobre skladny aby se vesel do maleho prostoru
potrebuju rukojet na kloubech ...takovou tu vyskove stavitelnou (manzel je na voziku a s jinou nemuze jezdit s kocarkem sam 🙂
chtela bych vetsi kolecka ne ty zdvojene a idealne aby byl odpruzeny
dost prostorny maly je obrik
polohovani zad i nozicek (idealne)
prostorny kos a dobre pristupny
Proto prosim o vase zkusenosti, nebo pokud vas napada nejaky kocarek tak sem s tim 🙂
Diky vsem
My měli iCandy, ale nemá kloubovou rukojeť ☹ to mi vadilo. Prostorný i pohodlný byl, ale... ten kloub na skládání nic moc nevydrží ☹ . Takže jednoho dne se nám stalo, že jsme chtěli vyjet z bytu a...? Kočár se složil. Díkybohu, že mrňous byl v sedačce připoutaný a sedačka nijak nezměnila polohu přitom složení.
Zkuste objet pár obchodů s kočárky, nejlepší je si kočárek vyzkoušet, i kdybyste pak kupovali z bazárku 🙂
@linchilli tak me napadl muj kocarek ale neni to nic mezi golfkama a sportakem,jinak splnuje vse. Luxusne odpruzeny,skladny je- konstrukci vozime mezi prednimi a zadnimi sedackami v aute,rukojet ma na kloubech a jde dost nizko,lozna plocha je prez metr ( fakt obri ), 20l kosik. Mam Concord wanderer,ale jak rikam je to sportak.
Dekuju za reakce, no zatim mi nejlip vychazi baby jogger, nebo britax 🙂 a prave ze uz u nas jsem to vsechno obesla a nic lepsiho nemaji..tak jsem doufala, ze mi neco poradite abych vedela pocem se shant.. 🙂
Zkuste se ještě podívat na kočárek Oyster Jule 😉
Za me teda Britax B agille 🙂 Uzasne lehky, blbuvzdorne skladani a velice skladny. Jen asi nema polohovani nozicek, na to se priznam jsme v obchode nekoukali 🙂
@linchilli Za mě teda Peg-pérego Book http://www.e-batole.cz/peg-perego-book-completo... nebo Peg-pérego Booklet http://www.e-batole.cz/peg-perego-booklet-class... .
Má opravdu dlouhou polohovací opěrku zad a polohovací nožičky. XXL stříšku,nánožník (ve verzi Completo) je prostorný,lehký, skvělý přístup do košíku i když dítě spinká, polohovací rukojeť a skvěle skladný. Skládá se vnitřkem do vnitř.
Nedávno jsem si chtěla koupit BJ a ve finále jsem si to rozmyslela protože nemá tak dlouhou opěrku zad, nemá polohovací nožičky a rukojeť. Britax nemá polohovací nožičky ani rukojeť. Navíc po prodloužení stříšky na tebe vykoukne síťka...No, pro mě stříška má chránit v létě před sluníčkem a v zimě před chladem.To podle mě Britax rozhodně nechrání. Takže pro mě by to v případě Britaxu byli vyhozené peníze. Je to jen můj názor.
Co se týká skládání, tak BJ a Britax se skládají vnitřkem ven. Vnitřek by se rychle špinil.
Posílám ti video PP Booku. Mám ten samý model 2013 jen místo červené mám šedou barvičku.
Já bych doporučila nový x-lander x pulse, ale nemá klouby, jenom nastavitelnou rukojet. Jinak je lehky, krasne skladny, dobry do mesta, zvladne i teren, ma dobry kosik, da se otocit po i proti smeru jizdy. Ale jinak si myslim, ze idealni kocarek neexistuje 😝
z toho co píšete mi vychází Baby Jogger (City Elite nebo City versa nebo City Mini GT, poslední asi nejlépe, je nejlehčí) nebo Britax b-motion. Já nedávno hodně váhala, Baby Joger je dlouhý - opěrka zad, má nosnost 29,5kg (City Mini GT), má super dlouhou střechu, ale zas při shlédnutí naživo byl dost nízký do terénu, nepružil, což Britax měl vyšší podvozek, pružil a byl o 2000Kč levnější, a když člověk neví, jak dlouho ho využije, tak jsem si řekla, že asi Britax stačí. Takže máme Britax b-motion3, tedy trojkolku, měla větší kola než b-motion 4. Co požadujete má, lehce se skládá, nožičky jdou polohovat částečně, polohovací rukoje´t má taky, koš relativně velký vzhledem k typu kočáru a přístupný. nemá sice tak dlouhou střechu, ale ta se dá rozepnout, a síťka se dá překrýt nepromokavým "nástavcem", který si nechám ušít u jedné paní na mimibazaru.
Taky si myslím že nic idealního není 🙂
Ale zase si myslím, že když je pan manžel na vozíčku tak by asi byla lepší nastavitelná rukojeť v kloubu než výsuvná. S výsuvnou by se mu kočárek asi špatně ovládal 😒
@olusenka Nebudu si nechávat přešívat stříšku :D To fakt néé. Proto jsem si zvolila jiný kočárek, tak aby vyhovoval mým požadavkům 😉 Každá maminka má jiné požadavky...
@bambullkaa tak není to úplně ideální, ale to asi žádný kočárek. Bohužel. Já bych byla 100% spokojená, kdybych si sestavila jeden z Britaxu b-motion a Baby Joggeru City Mini Gt.
Stříška se ale nemusí přešívat, když ji člověk rozepne, napne přes ni ten "nástavec" a uchytí po stranách. Šijou to dvě paní, mají mraky vzorů, vypadá to moc pěkně.
@olusenka ano, ale to už je věc názoru. Já bych prostě Britax nekoupila i když je jinak moc hezký. Nic ve zlém, ale nekoupila bych si nějakou věc kterou bych pak ve finále musela nějak předělat/doladit. Vím o té paní z MMB a viděla jsem její práce. Některé jsou hezké.
Znám v okolí maminky a nemůžou si Britax vynachválit. Jezdí bez poruchy a všude projedou. Ale to i já taky se svým Bookem 🙂
@linchilli Phil and teds smart lux....sportak je moc hezky.
diky, ta sklopna rukojet je urcite podminka, aby mohl maleho vozit i manzel..mame to ozkousene u hartanu a prave, ze se mu tahle jede dobre 🙂 Ta teleskopicka se libi me, ale manzelovy prave nesedi 🙂
@bambullkaa
@bambullkaa jo, to máte pravdu. Za tu cenu by to mělo být v pořádku, a ne aby si to člověk musel přizpůsobovat. Takhle kupuju oblečení, hledám a hledám, dokud nenajdu, co sedí, a ne abych musela kalhoty zkracovat apod. Peg Perego Book Completo nebo Classico se mi taky líbily. měla (mám) je v albu ohledně koupi nového sport. kočáru. Ale na tu krátkou dobu , co s ním budeme jezdit, stačí levnější. Zatím ho vytáhnu tak 1x-2x týdně na chvilku.
@olusenka No tak vidíte, kupujete si kalhoty a hledáte tak dlouho dokud nenajdete ty správné. A tak to je podle mě i s kočárkem... 😉
taky mě napadl britax nebo alco snap, ale ten nema teda polohoaci rukojet
@linchilli ted jsem dost koukala na baby jogger, maji ruzne typy, ale jsou velmi prostorne, velky kosik a nastavitelna rukojet ;) a skladaji se Jen zatahnutim ... Se sekund a slozeno ;) tsk at dobre vyberete ;)