Po synoví mám ten tyrkysový tako, přemýšlím jestli ho prodat, nebo využít alespoň hlubokou korbičku a pak koupit jiný menší červený 😀 Myslíte, že je vhodná barva i pro holčičky? děkuju
Proč ne tyrkysovou pro holku? Je to krásná jasná barva🙂 Miluju jí i moje dcerka. A kluk miluje červenou, protože červený jsou závodní auta🙂
@ivettn nevím proč by neměl být vhodný pro holčičku. Já dokonce chci kombinovat pro malou modrou s růžovou. Když dáte růžovou deku, nebo hračky nebo rukavnik v "holčičí " tak to bude vypadat parádně. Já teda nechápu to šílenství po růžové a červené pro holčičky. Červená se dá použít i na kluka, ale ta růžová je dost limitující a potom se podle mě i hůř prodává růžový kočárek.
Holku bych klidně do tyrkysoveho dala. Je to krásná barva. Ale kluka do růžové bych nedala, teda pokud bych měla na výběr samozřejmě 😊
Napíšu to naopak.mám klzky a červený kočárek.ta tyrkys je super i pro holku i pro kluka🙂
Kluky samozrejme;)
Já miluju tyrkysovou barvu, takže za mě pro kluka i pro holku úplně v pohodě.
Na kluky jsem pak měla sporťák šedo červený.
Holky děkuju, taky jsem si říkala, škoda peněz, které můžu využít na něco jiného 🙂
JInými slovy: pro holku jdou všechny a pro kluka všechny krom růžové. I když... kdyby byl dostatečně vyšisovaný, tak se použít taky 😀 :D
Dle mě se dá, přesně jak píše tady jedna uživatelka, použít všechno, jen kluk v růžový je trochu přes čáru. 🙂 A hlavně...., kočárek se má líbit Vám, né? A je jedno, jestli je modrý, zelený, černý a v něm holka kluk nebo buk 🙂
Jistě že se hodí i na holčičku 🙂 Znám spoustu maminek co mají tyrkysové kočárky a v nich mají holčičky a plně souhlasím s @konidana že se na holky dá použít jakákoliv barvička ale kluka bych rozhodně nevozila v růžovém nebo fialovém kočárku 😀
Taky souhlasím s holkama, tá barva je krásná a pro holčičku mi to nepřijde nijak divné 🙂 klidně do toho, je pěknej 🙂
Na netu najdeš paní, která ti případn ty modré části přešije, tak nemusíš měnit kočárek.