Holky, je tento tyrkysový Tako vhodný i pro holčičku?

ivettn
20. led 2016

Po synoví mám ten tyrkysový tako, přemýšlím jestli ho prodat, nebo využít alespoň hlubokou korbičku a pak koupit jiný menší červený 😀 Myslíte, že je vhodná barva i pro holčičky? děkuju

hojda
20. led 2016

Na netu najdeš paní, která ti případn ty modré části přešije, tak nemusíš měnit kočárek.

konidana
20. led 2016

Proč ne tyrkysovou pro holku? Je to krásná jasná barva🙂 Miluju jí i moje dcerka. A kluk miluje červenou, protože červený jsou závodní auta🙂

jennnyg
20. led 2016

@ivettn Ja bych ho pouzila, pokud je funkcni a za usetrene penize koupila neco jineho potrebneho. Zalezi, jak jste na tom financne..Mne osobne by bylo jedno, ze mam holcicku v modrym kocarku, spis bych byla rada, ze muzu usetrit, kocarek neni polozka za pet stovek 😉

verunka_korunka
20. led 2016

@ivettn nevím proč by neměl být vhodný pro holčičku. Já dokonce chci kombinovat pro malou modrou s růžovou. Když dáte růžovou deku, nebo hračky nebo rukavnik v "holčičí " tak to bude vypadat parádně. Já teda nechápu to šílenství po růžové a červené pro holčičky. Červená se dá použít i na kluka, ale ta růžová je dost limitující a potom se podle mě i hůř prodává růžový kočárek.

bartovka83
20. led 2016

Holku bych klidně do tyrkysoveho dala. Je to krásná barva. Ale kluka do růžové bych nedala, teda pokud bych měla na výběr samozřejmě 😊

kami1984
20. led 2016

Napíšu to naopak.mám klzky a červený kočárek.ta tyrkys je super i pro holku i pro kluka🙂

kami1984
20. led 2016

Kluky samozrejme;)

andelka
20. led 2016

Já miluju tyrkysovou barvu, takže za mě pro kluka i pro holku úplně v pohodě.
Na kluky jsem pak měla sporťák šedo červený.

ivettn
autor
20. led 2016

Holky děkuju, taky jsem si říkala, škoda peněz, které můžu využít na něco jiného 🙂

konidana
20. led 2016

JInými slovy: pro holku jdou všechny a pro kluka všechny krom růžové. I když... kdyby byl dostatečně vyšisovaný, tak se použít taky 😀 :D

uzsezasenudim
20. led 2016

Dle mě se dá, přesně jak píše tady jedna uživatelka, použít všechno, jen kluk v růžový je trochu přes čáru. 🙂 A hlavně...., kočárek se má líbit Vám, né? A je jedno, jestli je modrý, zelený, černý a v něm holka kluk nebo buk 🙂

bambullkaa
20. led 2016

Jistě že se hodí i na holčičku 🙂 Znám spoustu maminek co mají tyrkysové kočárky a v nich mají holčičky a plně souhlasím s @konidana že se na holky dá použít jakákoliv barvička ale kluka bych rozhodně nevozila v růžovém nebo fialovém kočárku 😀

ema_s
30. bře 2016
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

Taky souhlasím s holkama, tá barva je krásná a pro holčičku mi to nepřijde nijak divné 🙂 klidně do toho, je pěknej 🙂