Milé maminky, mohly by jste mi prosím poradit s výběrem kočárku?
Už pár dní projíždím net, hledám, pátrám, ale zatím jsem nenarazila na kočárek, který by vyhovoval mým kritériím. Možná špatně hledám a nebo jsem moc náročná 😀
Chci hluboký kočárek s předními otočnými, pokud možno většími, kolečky, korbičkou s vnitřní délkou 80cm (minimálně), aby nebyl moc těžký a šel lehce skládat 😀
A hlavně, aby zvládl náročný terén (bydlíme v podhůří Krkonoš). Poradíte? Moc díky za jakýkoliv odkaz na kočárek, který by splňoval to, co jsem vypsala ;)
My máme Camarelo a je úplně super. Jinak jsem ještě váhala nad Easy Walker Qtro, ale kvůli ceně jsme volili Camarelo a nelitujeme.
Tak skladani lehky mame, korba by taky vyhovovala, ale je tezsi, zase jako stabilita neskutecna. Projeli jsme s tim i tam kde ostatni terenaky skoncili 🙂 Icoo Peak Air bydlime v podkrkonosi na vesnici, tady se protahuje jen hlavni tah a teda fakt si ho nemuzu vynachvalit 🙂 Ale proste vaha a mensi kosik jsou zase nevyhoda, otocna kola nema protoze to se podivejte na youtube, tohle je jeste o level vys 🙂
Zdravím, nevím, jestli by Vám vyhovoval, ale zkuste se podívat na tenhle http://www.kocarky.cz/easywalker-mosey
Já jsem si kupovala EasyWalker Qtro v r. 2009 a slouží mi ještě teď u druhého dítěte. Tento nový je ještě vymakanější a lehčí. Každopádně doporučuji se na něj osobně podívat a vyzkoušet, pokud to jde. Přeju šťastnou ruku při výběru 🙂