Hluboký kočárek a sporťák v jednom

kaatulkaa
10. čer 2016

Hezký den maminky a tatínkové 🙂

Obracím se na Vás s prosbou o rady a Vaše zkušenosti s kočárky, které mají na konstrukci nandávací pouze jednu nástavbu, která se mění z hlubohé na sporťák.
Našla jsem pouze značky kočárku jako jsou CHICCO URBAN, CARETERO COMPASS, PEG PEREGO SKATE. Za doplnění dalších značek budu ráda.

Zajímá mne zejména:
Pohodlnost a velkost korbičky pro občasné použití u miminka a pak častého použití sporťáku u většího dítka.
Celková ovladatelnost kočárku.
Zda jse složit celý i s nástavbou.
Samozřejmě veškeré Vaše postřehy.

Děkuju předem 🙂

whitechocolate
10. čer 2016

Já vím ještě o GB hardy a GMINI Grand.
JInak jsme měli jenom půjčený, takže moc postřehů nemám, ale bylo super přenastavit sporťák na korbičku pro usínající dítě a i se to celé lůžko v korbičce tak pohupovalo, jak to viselo na látce, ne jako klasická plastová vana.

kkabelova
10. čer 2016

Taky po nich koukám. Vím ještě o Zuma kids solution.

kaatulkaa
autor
10. čer 2016

Já mám kombinaci s klasickou korbou a retro kolama, ale máme část rodiny daleko a tak jsem si myslela, že když pořídím ještě něco jako jsou právě zvýšené kočárky, tak mi to nezabere celý kufr a na pár dní v tom miminko vydrží. A později jej využiju jen jako sporťák. Mám však zkušenosti, že když se jedná o něco kombinovaného, tak kvalita většínou pokulhává ☹

kaatulkaa
autor
10. čer 2016

@kkabelova A Vy neuvažujete o sourozeneckém, když máte prvního ještě celkem malého? 🙂

lucyp13
10. čer 2016

Ještě vím o kočárku mima..zkušenost nemam

kkabelova
10. čer 2016

Nevesla bych se do vytahu a do sedmeho patra kocar tahat nechci 😀 Navic on uz kocarku moc neda, takze oceni, ze ho prevezme braska. Proto jsem koukala po techto kocarkach. Pri verzi, ze by byl unaveny, mimi by slo do nositka a on by se svezl v prestavenem sportacku. Ale jelikoz mi doma stale stoji trojkombinace po prvnim, tak ji asi budu muset vyuzit a tuto verzi kocarku nekoupim. Prostory pro x kocarku tu bohuzel nemam. :-\

kaatulkaa
autor
25. čer 2016

@kkabelova Tohle řešení jsem už mnohokrát viděla. Starší lehlo do kočárku a mladší se neslo a úplně v pohodě 🙂