Hluboký kočárek 2016 - doporučte prosím

aneta1202
12. zář 2016

Poraďte mi prosím kvalitní hluboký kočárek. Nechci kupovat trojkombinaci. Všichni mě od toho odrazují. Sporťák bych si chtěla koupit později zvlášť a kvalitní. Ty, které jsou součástí kombinace, nejsou moc dobré. Požadavky na hluboký kočár: gumová otočná kola, čtyřkolka, možnost regulovat odpružení, polohování. Měl by být vyšší. Nízký kočár typu Venicci ne, jsme oba vysocí. Budu ráda za každou radu a doporučení. Upřednostňuji nepolské značky, ale pokud má někdo dobrou zkušenost s polským, taky se prosím podělte o zkušenosti. Děkuji🙂

astyna
14. zář 2016

Já mám teda 3kombinaci, ale kamarádka si koupila hlubokou inglesinu z bazaru, je fakt krásná, velká, prostorná. Spíše pak jít do kvalitního sporťáku, protože ten budeš používat několik let.

alenakm
16. zář 2016

Měla jsem stejnou predstavu. Pote, co jsem zjistila, jak na tom je trh s "jen" hlubokými kočáry jsem změnila názor a vybrala kvalitní sportak ke kterému se da dokoupit korba. Najít hluboký kočár, který stoji za to je fakt kumšt. Navic malo firem je prodava zvlast, u vetsiny clovek musi koupit tu kombinaci. Většinou ani ta velikost korby není nijak zavratna, třeba zrovna inglesina která ma i hluboké kočáry ma korbicky srovnatelné s kombinacemi... Něco jiného je, pokud chcete retro kočár,tam je výběr o něco větší.

eliskaxox
16. zář 2016

Tak ja mela stesti, ze jsem si vybrala 3kombinaci u ktere je luxusni sportak. Ale jak pise pani prede mnou, idealni je vybrat si kvalitni sportak a pak hledat jestli k nemu pasuje nejaka korba a autosedacka.

eliskaxox
16. zář 2016

Jinak teda vasim pozadavkum odpovida i muj kocarek Concord wanderer, doporucuju korbu Scout, je dost velka aby v ni vydrzelo dite do pul roku. A sportak je proste luxusni

astyna
16. zář 2016

Možná Vás potěší, že největší hluboké kočárky značky Liberta se začaly opět vyrábět - tam je vnitřní délka korby absolutně bezkonkurenční 🙂

hanesi
16. zář 2016

@aneta1202 Přesně jak už tu někdo psal, trh s hlubokými kočárky je zoufalý :( Dalo by se vybrat, pokud bys ještě chtěla čtyřkolku, ale s otočnými předními a nafukovacími koly je to téměř nemožné 🤐

Nevím, jakou máš cenovou relaci, ale pokud ti nevadí si připlatit, pak doporučuji Stoke Trailz - je vysoký, odpružený, kvalitně zpracovaný, lze koupit zvlášť povozek a zvlášť korbu a není to polák, i když třeba já sama Polský kočárek mám ;)

aneta1202
autor
18. zář 2016

Asi dle mých požadavků hluboký kočárek jen tak neseženu 🙂 Poraďte mi, prosím, nějakou dobrou kombinaci, kde mi sporťák nějakou dobu vydrží. Kočár by měl být teda hlavně lehký, polohování do úplného lehu a otočný. Hlavně kvalitní. Koukala jsem na Concord Wanderer, Mutsy a Jané, ale fakt nevím 🙂 Děkuji

astyna
18. zář 2016

@aneta1202

mě se moc líbí Camarela - krásné barevné kombinace, prostorná korbička, jízdní vlastnosti jsem nezkoušela, my máme Baby desing lupo, kde ta hluboká korbička není zrovna nejprostornější (80 cm), ale sporták je super 🙂

Spíš doporučuju osobně vyzkoušet.

eliskaxox
18. zář 2016

Jak jsem psala ja doporucuju wanderera s korbou Scout. Korbicka na pul roku v pohode a sportak uzasny. Projede vse a dokonce houpe. Davam foto meho syna v roce ve sportaku. Myslim ze tam je jasne videt ze mista a pohodli ma az az :D