Poraďte mi prosím kvalitní hluboký kočárek. Nechci kupovat trojkombinaci. Všichni mě od toho odrazují. Sporťák bych si chtěla koupit později zvlášť a kvalitní. Ty, které jsou součástí kombinace, nejsou moc dobré. Požadavky na hluboký kočár: gumová otočná kola, čtyřkolka, možnost regulovat odpružení, polohování. Měl by být vyšší. Nízký kočár typu Venicci ne, jsme oba vysocí. Budu ráda za každou radu a doporučení. Upřednostňuji nepolské značky, ale pokud má někdo dobrou zkušenost s polským, taky se prosím podělte o zkušenosti. Děkuji🙂
Měla jsem stejnou predstavu. Pote, co jsem zjistila, jak na tom je trh s "jen" hlubokými kočáry jsem změnila názor a vybrala kvalitní sportak ke kterému se da dokoupit korba. Najít hluboký kočár, který stoji za to je fakt kumšt. Navic malo firem je prodava zvlast, u vetsiny clovek musi koupit tu kombinaci. Většinou ani ta velikost korby není nijak zavratna, třeba zrovna inglesina která ma i hluboké kočáry ma korbicky srovnatelné s kombinacemi... Něco jiného je, pokud chcete retro kočár,tam je výběr o něco větší.
Tak ja mela stesti, ze jsem si vybrala 3kombinaci u ktere je luxusni sportak. Ale jak pise pani prede mnou, idealni je vybrat si kvalitni sportak a pak hledat jestli k nemu pasuje nejaka korba a autosedacka.
Jinak teda vasim pozadavkum odpovida i muj kocarek Concord wanderer, doporucuju korbu Scout, je dost velka aby v ni vydrzelo dite do pul roku. A sportak je proste luxusni
Možná Vás potěší, že největší hluboké kočárky značky Liberta se začaly opět vyrábět - tam je vnitřní délka korby absolutně bezkonkurenční 🙂
@aneta1202 Přesně jak už tu někdo psal, trh s hlubokými kočárky je zoufalý :( Dalo by se vybrat, pokud bys ještě chtěla čtyřkolku, ale s otočnými předními a nafukovacími koly je to téměř nemožné 🤐
Nevím, jakou máš cenovou relaci, ale pokud ti nevadí si připlatit, pak doporučuji Stoke Trailz - je vysoký, odpružený, kvalitně zpracovaný, lze koupit zvlášť povozek a zvlášť korbu a není to polák, i když třeba já sama Polský kočárek mám ;)
Asi dle mých požadavků hluboký kočárek jen tak neseženu 🙂 Poraďte mi, prosím, nějakou dobrou kombinaci, kde mi sporťák nějakou dobu vydrží. Kočár by měl být teda hlavně lehký, polohování do úplného lehu a otočný. Hlavně kvalitní. Koukala jsem na Concord Wanderer, Mutsy a Jané, ale fakt nevím 🙂 Děkuji
Já mám teda 3kombinaci, ale kamarádka si koupila hlubokou inglesinu z bazaru, je fakt krásná, velká, prostorná. Spíše pak jít do kvalitního sporťáku, protože ten budeš používat několik let.