Milé maminky... prosím o radu. Chtěla bych si koupit do začátku jen hluboký kočár (a až to bude aktuální, tak pořádný kvalitní sporťák). Chtěla bych, aby měl hluboký kočár co největší korbu, a aby se dal polohovat, tak aby se se mimčo mohlo třeba dát do polosedu a koukat ven. Jednoduše bych s hlubokým chtěla jezdit co nejdéle. S kočárem budeme jezdit 90% jen ve městě a nechceme "retro" kočárek. Pročetla jsem různé diskuze, většinou se doporučují Inglesiny, ale při jejich porovnání mi přišlo, že mají korbičku stejně velkou jako jiné kočárky v kombinaci, nic extra.... Jaký byste doporučily a pokud máte i osobní zkušenost, jak jste spokojené? Přijde mi, že na všech e-shopech mají furt to stejné, výběr jen hlubokých kočárků nic moc...
Ahoj, já měla Inglesinu magnum a obě děti se tam vešly i s fusakem do 9 měsíců - pak jsme přešli na baby jogger city elite. Mě se na té Inglesině líbil hlavně super pérovací podvozek a korba byla veliká fakt dost... S jiným hlubokým zkušenost nemám, ale já byla spokojená.
Nevim jak je bezne reseno polohovani v hlubokych kocarcich, ale v nasem (Babydesign Lupo comfort) mi maly pri zvednuti matrace sklouzaval, tak jsem to nepouzivala. Na koukani ven naopak od pul roka ohromne osvedcila moznost vyhrnout vpredu boudicku - od jara nejradsi lezi na brisku, kouka ven a nad sebou ma vetsinu boudicky jako ochranu pred sluncem. Jedna pani to vystizne nazvala, ze jezdi jak partyzan 😉, nemenila bych.
Ahoj, máme Roan Marita a jsem s ním spokojená. Malé je skoro 11 měsíců (73cm) a vejde se tam i na spaní. Kupovali jsme ho použitý i se sportovní korbou. Malá v ní nechce sedět (nevydrží se nepohybovat), tak jezdí v hlubokém na kšírech. Ale každé dítě je jiné. Některé jsou od půl roka spokojené ve sporťáku, protože vidí ven. Jo, bouda taky jde vyhrnout a používali jsme to taky hodně. A.
Za mě doporučuji Dorjan, korbička má 83 cm, syn je čahoun a s fusakem v něm vydržel do 9 měsíců a do sporťáku šel jen pro to, že je zvědavka a už z hluboké korby chtěl skákat🙂). Dá se koupit jako trojkombinace, dvojkombinace, ale jestli jde i jen hluboký to nemám tušení.
Případně se ještě zeptám, zda nevíte, jeslti se dá u některých kombinovaných kočárků koupit jen ta hluboká korba a nekupovat už tu sportovní? Prostě koupit jen podvozek a hlubokou korbu, nebo když je to kombinace tak to musím koupit vždy i s tou sportovní sedačkou?