Hluboká korbička nebo golfky?

terel
29. srp 2024

Ahojky,
Malému jsou 4m , ale máme problém s usínáním v kočárku. Jezdíme klidně 3 hodiny lesem nebo různými trasami a on vypadá, že už usne, mne si očička , ale nakonec nic a pak je protivný a pobrekává.
Kdežto v autosedačce to zakápne po chvilce i bez dudlíku.
Máme polohovatelné vajíčko, mám ho jakoby více vlehu.
Myslíte, že můžu zkusit předělat kočárek na sporťák a položit mu tu korbičku tak aby skoro ležel ale nebyl v hluboké korbičce?

verunnaj
29. srp 2024

@terel nedělala bych to pokud nejde do úplného lehu a to mas pak jedno v čem je. Miminko by mělo nějakou dobu samostatně sedět aby nemělo zbytečnou zátěž na páteř. Nositko si zkoušela ? Nějaké deti proste na kocarek nejsou 🙂

terel
autor
29. srp 2024

@verunnaj nositko u nas fungovalo prvni 2 mesice. Ted je mu v tom vedro a nechce v tom byt. A to mam letni lnene nositko.. on trpi dost na prehrivani, takze v techto vedrech je vsude nahaty s plenkou jen. Ale kocarek je pro nej proste jen na koukani.

novacek21
29. srp 2024

@terel a v autosedačce usne i bez jizdy v autě? Řekla bych, že je to období, kdy mu to prostě v kočárku nejde, no. Ono se to pořád různé mění.. pokud můžeš, zkus to jinak, nebo přidej bílý šum, něco na šmudlaní?