ahoj, už jsem zoufala jak dělají malé korby ke kočárkům. Poradí mi někdo kočár který má vnitřní délku korby aspoň 80cm? děkuji
@luciferek9 např. Firkon, Camarelo
My jsme měli babylux margaret a korbička byla přes 80 cm, k tomu i velké pérovací kola 😉
Tako akustic
Tako Dalga Lift má 83 cm a je perfektní 😙
Mrknete na dorjan kocarky,maji velikou hlubokou korbu i sportovni variantu k tomu
Měla jsem Roan Maritu Elegance - 82cm.
Roan Bass soft - 83 cm
Junama Impulse Colours 80cm
Inglesina
Máme Bébécar 82cm, ale nové už jsou možná menší...
@luciferek9 obecne polske. A nemej z nich strach,ja jela na veletrh,abych videla co nejvic kocaru a mela s sebou partnera,aby jako strojar vyhodnotil konstrukci a to,co jsem puvodne chtela podle obrazku a recenzi pri ochytani rucne na jednicku neobstalo. Takovou navstevu veletrhu,kde ochmatas x ruznych znacek doporucuji vsem
Joolz 83cm
@simonapurchartova přesně máme také Dorjan. Jasně říká se polský výrobce. Když ale vidím ty kočárky pro panenky:-P. Kupovali jsme ho z druhé ruky, byl jako nový a budem ho mít i teď pro druhého prcka. Hluboká korba excelentní, malý se narodil v prosinci vešel se i s ooobr berankovym fusakem. A vydržel v ní do roku. Jo a malej není žádný tintitko. Sporťák velký jakbysmet...za mě supr kočár...
Taky DorJan doporučuji. Malý v něm byl do 12 měsíců, a to už měl 10 kg a 80 cm. Ze sporťáku nejsem až tak nadšená jako z hluboké korby, ale jsou to spíš drobnosti, co bych změnila, výrazné stížnosti taky nemám. Navíc dost vydrží, já kočárek rozhodně nešetřím, venku jsme de facto pořád, chodníky i lesní cesty, a jediný problém je, že se musí často promazávat, aby nevrzal.
Dorjan, super prostorny, cena dobra, blby mi prisel sportak
Ja doporučuji Dorjan. Ano, je těžší, ale pokud bydlíš na vesnici, chodíš do lesa nebo se starsim prckem na hřiště se štěrkem, je to ideální kočárek. Korbička má kolem 85cm. Já měla u prvních dvou dětí ještě ten, jak je nejdřív hluboký a pak se z něj udělá sporťák, teď na třetí už jsem ho ale neobjevila, protože už se vyrábí zvlášť hluboká korba a zvlášť sporťák, to už není ono, ale to je můj problém 😂😂😂 Hlubokou korbu si zachoval, velká nafukovací kola taky a co jsem se dívala, tak třeba Camarelo má taky velkou korbu a pěkné barevné kombinace, ale prý u sporťáku má tendenci preklapet se dopředu...
Za mě jediné kočárek z polska Jedo. Měla jsem u první dcerky a teď jsem jej kupovala i na druhou holčičku. Korba je parádně velká a prostorná. A sporťák je taky parádně prostorný. Maximální spokojenost 😉
Colleto Florino
Dorjan
@luciferek9 roan emma 😉 byli jsme moc spokojeni
Elfan 🙂
Kočárky Tudore mají korbu 84x38cm.
Coletto, Camarelo. 🙂
Peg-pérego Pop Up.
Mam DorJan Basic Comfort a male je 6 mesicu a krasne se do korby vejde. Delka korby je 85 cm a sirka 35 cm
Mám Neonato Puro Urban a ten má vnitřní délku 85 cm.