Hezká a praktická taška na kočárek, poradíte?

marticcelli
7. srp 2016

Ahoj maminky, potrebuji si nutne koupit novou prebalovaci tasku na kocarek, jakou byste doporucily? Prostornou, praktickou, hezkou, cenove tak do 15set.. Mam dvojcatka, takze spise vetsi 🙂 Ma smysl zainvestovat do kabelkoveho typu a pozdeji vyuzit na bezne noseni, nebo lepe nejakou obyc? Dekuji 🙂

astyna
8. srp 2016

Jako na všem pro dítě se i na tomto vydělává, já jsem si tam dala svou klasickou větší kabelku a ušetřila jsem hromadu peněz 🙂

terezasm
8. srp 2016

Hezke a prakticke tasky, ktere se daji vyuzit i bezne ma skip hop a vejdes se do pozadovane sumy

laisobel
5. zář 2016

Ja mam uzasnou Babymoov a nedam na ni dopustit. Je prostorna a moc hezka a mela spoustu příslušenství.
A na golfky jsem si usila,taky moznost 😉

eliskaxox
5. zář 2016

Ja mela Allerhand a ted mam O bag. Je super ze je plastova, takze ji celou otru a vnitrek hodim do pracky :D nevim jak to funguje u vas ale ten muj dvouletak je schopny mi tam dam otevrene piti, najezenou koblihu s marmeladou, hledat tam rukama od blata kapesnicky apod, takze to ze vezmu ubrousek a okamzite je cista je pro me top vlastnost :D

marticcelli
autor
6. zář 2016

Ja to tedy nakonec vyresila mensi sportovni taskou pres rameno se spoustou mista a praktickych kapes,vyuziji ji i pozdeji treba na plavani 🙂
http://www.willard.cz/willard/city-bag/92531/

tristie
11. zář 2016

Já mám skip hop a jsem spokojená. Taky jsem dlouho vybírala a nemohla najít. A někdy, když se mi nechce věci přehazovat, na kočárek pověsim obyčejný batoh, co nosím s nosítkem 😀

achjonetusim
11. zář 2016

Vyměnila jsem malý kabelky za velký kabely ve stylu fotky, kočárový se mi žádný nelíbily.

ivchez
15. led 2017

Já chtěla od Babymoov tu style bag,ale žádná mi neladí ke kočárku, tak nakonec jsem pořídila tašku přebalovací z IKEA a minulý týden si koupila ve výprodeji koženkovou modrou obří tašku co můžu použít i ke kočárku za 460 kč a má taky 2 roky záruku je z obchodu.  Taky mne lákala Obag.

ivchez
15. led 2017

Dromland cena  349

terka_85
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
terka_85
15. led 2017