Hauck Runner vs. Hauck Runner 2. Je mezi nimi nějaký rozdíl?

18. bře 2023

Cau holky!
Nikdy jsem si nemyslela, ze budu resit druh kocarku. Priznam se, ze jsem se i v duchu tady te kocarkopedii posmivala a prisla mi smesna - vzdyt je to prece uplne jedno, v cem se to decko vozi, ne? 😃 no, tak ted u tretiho potomka jsem zjistila, ze decku to mozna jedno je, ale rodici, ktery se nechce omezovat ve svych aktivitach to jedno neni 😆 No a ted k veci. Poridili jsme si psa, denne s nim chodim na prochazky do lesa - teren, proste sutry, bahno, koreny a tak. Jenomze s tim kostitrasem kocarem, co mam ted, je to hroznej vocistec. A dopadlo to tak, ze co se malej narodil, tak ty prochazky s psikem dost flakam a mnohdy kvuli pocasi ani nejdem, protoze ten kocar by to proste nedal.
Uz jsem vicemene rozhodnuta koupit si ten Hauck runner. Dle vyrobce a recenzi mi prijde jako skvela volba pomer cena/vykon. Tretim miminem koncime, takze ho vyuzijeme jen pro jedno dite. Vim, ze mu dame dost zabrat, takze mozna ho uz od nas ani nikdo nekoupi, ale s tim pocitam.
Muzete mi prosim nekdo rict, jaky je rozdil mezi tou jednickou a dvojkou? A opravdu je tak skvele skladny, jak se pise? To je totiz dalsi parametr. Vleze se do kufru stare Fabie Combi tenhle kocar + pes 30kg? 😃 diky za vase postrehy!

neliniezoe
18. bře 2023

Já mám jedničku, kamarádka dvojku. Můj oka, její na reklamaci, můj začal vrzat po týdnu intenzivního používání, její po dvou týdnech. Jelikož mám taky fabii, jedničkou, a dvaceti osmi kiloveho retrívra, můžu říct, že se tam vlezou, občas sice pes sedí na kočárku, nebo je kočárkem zavalený. Moc skladný fakt není🙊🙈ani pes ani kočár 😂 jinak za málo peněz hodně muziky☺️ jediné, co postrádám je polohování nožiček, když to syn zalomí, musím mu podložit nohy třeba dekou, neboť mu po chvíli začnou brnět.

autor
18. bře 2023

@neliniezoe diky! Takze si nemam predstavovat “kompaktni balicek” jak pise vyrobce? 😆 s tim vrzanim jsem to cetla, pise to hodne lidi. Ja mam v planu si poridit model 2023 tak snad to uz vychytali.
Takhle - kdyz si ho poridim, neprohloupim? Vydrzi kazdodenni skladani a rozkladani? Projede fakt narocny teren?

me_druhe_ja
18. bře 2023

Nechceš mrknout na bazar na Thule nebo TFK? Thule je topka do terénu. A ještě to pak prodáš, to jen tak neznicis.....

autor
18. bře 2023

@me_druhe_ja koukala jsem. Thule bych brala hned, ale i bazarovy stoji min. 10tis, a to za to nejsem ochotna dat… jinak ten Hauck na bazarech se pohybuje kolem 3-4tis, a to si teda poridim uz novy a se zarukou za 5tis…

neliniezoe
18. bře 2023

Kompaktní balíček asi velikosti malého auta😂jako za mě dobrý. Kamarádka ho právě mordovala na Šumavě, v hodně drsném terénu, já u moře, a opravdu vydržel. Jsem vysazena na Thule, má ho teď opravdu každý, a nejenom, že je Thule delší, tak je užší a působí nestabilním dojmem, kdežto tohle je fakt držák, až na to vrzání 🙈a hlavně v pohodě jsem teď do něj nacpala dceru (6let), kterou bolely nožičky 😂

autor
18. bře 2023

@neliniezoe skvely, takze mam do nej jit? 😀 Prece jenom, 5000 Kc jsou na rodicaku velky prachy 😅 Nerada bych mela doma naky priserny krap. Ten mam ted 😂

autor
18. bře 2023

A jeste se zeptam - v jedne recenzi bylo, ze se ten hauck “neda” pouzivat v zime, jelikoz do nej fouka… Ehm, je to fakt tak blby?
A pak dalsi recenze - ze se tam neda (nebo da ale blbe) pripnout fusak.
Co je na tom pravda?