Nemá náhodou některá z vás tyhle golfky? Mě se moc libi, ale nenašla jsem na ně žádné recenze ☹ V obchodě s nima sice trošku pojezdim, ale neni to stejné jako jezdit po venku.
http://www.silvercross.cz/index.php?show=produk...
Opravdu nikdo nemá? ☹
@editah222 já jsem je chtěla kupovat před rokem a taky jsem marně sháněla informace. 😒 Nakonec jsem koupila jiné (Inglesina Trip) a jsem naštvaná. Ne, že by byly špatné, ale ten Silver Cross byla srdcová záležitost, moc se mi líbil a když jsem pak viděla na dovolené v Řecku, že s nima jezdí každá druhá maminka, tak mi to bylo líto. Navíc - můj názor na golfky je ten, že časem se rozhrkají každé (co tak vidím v okolí), takže pokud se ti líbí, kup je!! 😵 😵
Taky shanim golfky, Silver jsem si v prodejne vyzkousela a asi bych je nechtela. Zaprve nemaji madlo a my bez madla ani ranu a zadruhe ta manipulace s nim neni uplne idealni, aspon pro me. Nazdal se mi ani nijak extra prostorny. Ale na pohled se mi taky moc libil, byl mezi mymi kandidaty 🙂
Taky by mě zajímalo jestli má někdo tyto golfky? děkuju
Mám téměř nový a ne používaný. . klidne prodám mám černý se vším příslušenstvím prodám za 3000 Kč při rychlém jednání možná sleva.
noo koukam ze ani o těchto golfacich není moc zkutecnych informaci... ☹ jinak ja bych chtěla tyto a ty madlo maij http://www.mall.cz/kocarky-golfky/silvercross-g... GREEN#text-box z
@editah222 tvého odkazu mi naskočilo hodne kociku tak nevim
@skorepka on je ten můj odkaz skoro 4 roky starý 😀
Já jsem golfky silver cross pop vogue nakonec pořídila a odvozila v nich 2 děti a byla jsem spokojená. Ale nemám srovnání s jinýma. Mají super tu sluneční stříšku a krásně se skladají no a ta černá v kombinaci s růžovou byla luxusní.
A kolik za ten origos? a nerachtaly ti kolecka? a co teren,zvlada?
Ahoj, máme ho. Je super. Doporučuju. Mata
Ahoj, mohla bych se zeptat, jestli se mi do kočárku Silver Cross Pop vejde větší kluk? Dva roky, ale hodně veliký. Dá se dát do úplného sedu a lehu? A dá se k němu dokoupit ochranné madlo před dítě? Moc děkuji za info. Eva
Omlouvám se, ani nadpis neumím napsat bez chyby 😠