Zdravím všechny. Nevím jestli tady nějaká podobná diskuse je, ale nenašla jsem ji. Plánuju koupení golfek a jelikož už jsem jednou něco podobného řešila a jedno dítě už mám odrostlé tak vím, co přesně chci. Ale nevím kde to hledat 😀 Vím že existuje golfový kočárek, který má klasické golfové hole a gumové stoupátko na nožky, takže se dá složit jako klasické golfky do úzka, ale byla u něj možnost přikoupit spojovací díl na rukojeti, takže z toho vznikla jedna rukojeť a byla s ním lepší manipulace jednou rukou. Nevím ale bohužel výrobce/značku. Nikde jsem si to nepoznačila ☹ Nevíte náhodou kdo takové golfky dělá? Případně celé označení kočárku/ů. Předem děkuji za rady a tipy 🙂
U prvniho ditete jsem mela sportak peg perego book misto golfek. Skvely kocarek, lehoucky, prostorný a skvělě reagoval na různé povrchy, ale hodne cestujeme za rodinou po republice a uz tehdy jsme meli problem naskladat vsechno do auta i s kocarem. Ted mame deti 2, vic veci a na kocarek uz nezbyva misto v kufru. Proto chci klasicke golfky protoze se daji slozit do uzka. Ale maji ten problem, že se s nimi hůř manipuluje s jednou rukou. Teď když chodim na prochazky s oběma, tak jednou rukou držím kočár a druhou dítě 🙂 Už jsem ten kočárek s možností spojení rukojetí viděla, ale nemůžu ho nikde najít. Tak proto jsem zkusila diskuzi 🙂 Vím, že existuje. Pokud se tedy můžeš někde poptat budu moc ráda. Děkuji
Ještě mě napadlo, že se možná dělají golfky už se spojenou rukojetí, která jde uprostřed nějak přelomit, nevím jak to přesně nazvat. takže se dají složit do úzka. Jde mi prostě jen o to složení. Takže i takový bych uvítala 🙂
Cybex má golfky se spojenou rukojetí a pak pokud jedete na skladnost tak jako pecka je baby jogger cítí mini zip,i moje kabelka je větší než tyto slozene golfky ;) a napadá me ještě bgb bee
Dekuji Lucyp13, zatim tedy skoro vsechno splnuje kocarek Cybex callisto ale musim ho nekde vyzkouset protoze nema dvojite kolecka a bojim se ze kdyz s nim vjedu na nejakou nerovnost nebo diru tak se mi ram kolecka zaseknou a ja budu s kocarkem bojovat 😊 a pak mam dalsi pozadavky ktere splnuji vsechny bezne golfky ale ne typ nuna a baby jogger citi mini ani bgb. Kazdopadne moc dekuju za tip s tim Cybex kocarkem😊
Nemam tuseni,kdo dela presne tento typ..ale muzu se zeptat,proc nechces tedy golfky uz primo se spojenou rukojeti?