Golfky Zopa Jumper, Espiro Metro nebo Babypoint Orion?

cholitto
7. únor 2014

Mate s nektrymi jmenovanymi zkusenost? Jste spokojene? Ktere byste prosim doporucili? Mam skvely sportovni kocarek Mutsy a potrebuji nejake prostorne pekne a funkcni golfky, ne moc drahe, pouze na cesty k doktorum, do mesta ci na dovcu letadlem. Moc dekuji za vase zkusenosti ci postrehy 🙂

stavba
7. únor 2014

Máme zopa jumper a nejsou špatné. Byly nám doporučeny jako golfky, které dost vydrží i mírnější terén a opravdu to zvládnou. Co mi vadí, jsou vzadu zdvojená kolečka, protože do nich občas kopu při chůzi. A ocenila bych i okénko na stříšce. Jinak jsem na nich nic špatného neobjevila. Fajn je, že součástí je i teplý nánožník.

mirasek
25. únor 2014

Mám Espiro Metro a pro mě je to prostě jednička, letos se chystám koupit si nový model (měla jsem pro malou model 2011) a teď pro malýho chci 2014 Ocean. Kočárek je lehký, skladný a hlavně kvalitní a to mám třeba jako velký kočár Teutonii Spirita, což je kvalita, ale Espiro tedy rozhodně taky. Cena je super a designy dělají čím dál hezčí. Ještě se mi začlo teď líbit Espiro Meyo, ale nevím jak s těma dvěma dvou-kolečkama vepředu Metra ty dvě vepředu mi moc vyhovují 🙂