Moc se mi libi golfky x-lander. Mate s nima nekdo zkusenosti? Nevite jestli se k nim da dokoupit nanoznik. Divala jsem se na jeden e-shop a tam byli jen golfky.
taky si mi moc líbí golfky x-lander, objevila jsem pražský obchod který je má, tak je asi dojedu příští týden omrknout naživo. a nánožník od emitexu tam si myslím půjde, dám příští týden vědět
jen jsem teda nikde nenašla rozměry, jen hmotnost ☹
Golfky? Tak ty jsem jeste nevidela, jdu se podivat...
nemáte někdo nějaký odkaz na ty golfky? Já je nemůžu nikde najít a nebo spíš koukám někam jinam 😀
Tak už jsem je našla 😀
berulinda: taky bych je chtěla vidět naživo, snad budou tento týden k vidění na veletrhu v Letňanech... pokud víš, kde bych se na ně mohla mrknout, napiš.
mě dalo docela práci než jsem zjistila, kolik váží. všude byla jen stejná strohá informace a i na stránkách dovozce do čr ☹ - právě od nich bych očekávala maximum informací. takže váží 6 kg a rozměry jsem našla kdesi v polském obchodě 😉
wózek złożony (dł x wys x sz): 107x48x81 cm
wózek rozłożony (dł x wys x sz) : 108x49x82 cm
ahojky, tak jsem našla kde je prodávájí, možná o nich budou vědět víc:
www.mimibazar. cz/pizurka
www.mimibazar.cz/bur
www.mimibazar.cz/susanecka
a dokonce ta bur prodává 2 kruhy golfek x-lander 🙂
pindruska - má je Krteček v Praze Holešovicích. oni se teprve teď objevují, psala jsem i do eshopbaby na Chodově, tak je čekají každým dnem.
ve24 - líbí se mi to xs 🙂
berulinda: teď jsem volala do Malvíka do Hostivic, jestli je tam mají k vidění, protože je nabízejí v eshopu. ale prý na prodejně je nemají, jsou na objednávku ☹ . tak díky za info, pokud je v Krtečkovi mají vystavené, asi bych se na ně jela podívat tam.
tak jsem tam napsala, jestli je mají k vidění, tak uvidíme.
Lumixii poslala jsem ti IP ale kukam ze uz jsi to nasla 🙂 V letnanech je urco mit budou, kamaradka byla na veletrhu v Brne a tam je meli. Pry vypadaji moc dobre. Me se taky libi ty XS. Diky za tip s tim nanoznikem. Psala jse´m na ten eshop jes´tli je k tomu nanoznik a neodpovedeli.
Holky pokud je budete zkoumat na zivo tak dejte vedet jak vypadaji ju? Me se nejvic libi ta barva vulcano.
tak ani v Krtečkovi je na prodejně nemaji :(
já mám spadeno na energy 🙂
Ahoj
Golfky x-lander xs nánožník mají. http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=30669926&tab=0
no tak když maji i nánožník, tak už mám asi rozhodnuto a můj druhý favorit má smůlu, pokud xs obstojí i naživo 😀
kpetra diky vypada to super 🙂 myslite holky ze je to automaticky v cene ten nanoznik?
misi78: tak to doufám, že je v letňanech uvidím live 😉 . my jsme se o víkendu vraceli z ostravy, tak jsem do MM hučela, ať uděláme mezipřestávku v brně, ale jaksi nevyšlo ☹
berulinda: jééé, já jsem také uvažovala o energy, ale ještě jsem je live neviděla, jen když v nákupním centru s ním jela maminka a to sem nechtěla očumovat. půvoně jsem uvažovala o multiway, ale ty mají 8 kg ☹ . MM sice říká, že těch pár kilo rozdíl nehraje roli, ale kolikrát půjde s golfkama on a kolikrát já, že? 😀
Tak mi odpovedeli z toho e-shopu, ze nanoznik je automaticky v cene 😉
misi78: díky za info. teda ale musím říct, že to, že je nánožník v ceně jsem viděla jsem v jednom obchůdku na mimibazaru, jinde o tom nic nepíšou ☹
Nepisou taky nechapu proc. Ale plastenka tam neni ta se musi pry koupit zvlast.
http://www.bajka.net/index.php?p2810,wozek-x-la...
tady je foto i s nánožníkem a korbou, autosedačkou... 😉
kikimaruska me to teda naslo normalni x-lander ne golfky. A golfky s autosedackou a korbou? To moc pro starsi ditko nebude.
Tak se omlpouvá, nějaká zrada stránek. Našla jsem ho zde opět, manuálně a adresa stránky odpovídá té výše uvedené. Jsou tam golfky X-go ve všech barvách i s nánožníkem, korbou a autosedačkou....která je vhodná např.pro mě, kdy na druhé dítko je mnohem lepší při nakupování netahat celý podvozek velkého X-landera ale jen golfkový podvozek 😉 , kor když na něj pasuje i maxi-cosi autosedačka a ostatní se stejnými adaptéry (Cybex) 😉
pro zájemce-najedte na odkaz a manuálně zadejte X-lander, vyjede Vám nabídka a golfky zde jsou také...pak jen otevřít... 😉
kikimarus tak to jo to chapu, ja druhy neplanuju, a ten muj je uz trosku odrostlej 🙂
misi jj to je v pořádku, my už taky ted využijeme hlavně golfky, ale právě je chci nechat na druhé časem a aby na ně šla autosedačka nacvaknout...(a tady jde i korba) .když sem jezdila sama nakupovat, tak v kufru byl nacpanej kočárek a nákup jsem skládala na zadní sedačky 😅 , takže každý místečko ušetřený dobrý 😉 .
holky, hlásím, že jsme se vrátili z veletrhu v letňanech a že tam měli vytavené golfky x-lander xs. moc jsem se na ně těšila a byl to můj favorit, když jsem ho viděla na netu. ale ve skutečnosti je hrozně maličký sedák a když jsme tam dali malého sednout, tak sjížděl dolů. a ten přední oblouk je docela vysoko a nedá se rozebrat a posunout. takže tyto golfky škrtám ze seznamu adeptů. ☹
pindruska: a viděla si i ty X-go? Jak se ti jevily?
Pindrusko tak to je teda blby, no ja doufam ze je budou co nejdriv mit i tady at muzu omrknout na zivo.
jééé, mě se také líbí golfky od x-lander xs. ale nikde jsem je na živo neviděla ☹. podle mého k nim nánožník půjde přikoupit třeba od Emitexu.