Ahoj maminky, mám prosbičku, z korbičky jsme již vyrostli tak bych chtěla pořídit malému nějakej pěknej sporťák,hlavně funkční hodně cestujem, jezdíme na in-linech apod. Máte někdo zkušenosti???Můžete mi doporučit?Děkujii
hezké a na sport jako dělané, jsou B.O.B. kočárky.... viděla jsem i na živo a super 🙂 info zde: http://www.bobgear.cz/kočárky 😉
@nickijanicka Jané slalom reverse 🙂 nemá spojenou drzdu, takže se o ní nezavadí a hlavně nepadá jako u jiných starších slalomů, má ruční brzdu a sedačka se dá dát do směru i proti směru jízdy.
Jo je pravda, že ty malinkatý kolečka mě dost děsej...teď mám pěknýho offroada, tak bych potřebovala něco stejně funkčního. BOBGEAR je super,ale na mě moc drahej ☹ a něco jinčího by nebylo?
😝
Co takhle Casualplay??
@nickijanicka ma strisku hrozne vysok.na dite fouka ☹ nejde do uplneho sedu takze dite klouze dolu ☹ meli jsme a sel brzy do sveta.s korbickou byl ok,ale ta je zase pomerne mala
@nickijanicka a co baby jogger? 🙂
My ještě využíváme hlubokou korbu, ale co jsem tak okoukala po okolí, tak golfky jsou sice dobrý na cestování (snadno sklopné, lehké), ale na sporty moc nebudou... mají malá kolečka.
Máme 3-kombinaci, takže sporťák máme vyřešený (doufám, že bude vyhovovat jako hluboká korba). Ale pokud ne, ráda sem mrknu na nějaké tipy od ostatních 😉