Golfky Quinny nebo Nuna?

miluskaskrabkova
16. únor 2017

Dobrý večer maminky. Které vozíte dětátka v golfkách od Quinny do jakého věku je možno používat? Na netu jsem našla 15 kg ☹
Pak se mi ještě líbí nunna do 18 kg ... Vaše zkušenosti prosím pěkně děkujiiiiiiiiii

medulinek
17. únor 2017

Mela jsem nunu a ve 2 letech a cca 12 kilech uz se tam mala sotva hnula a to je droboucka,na druhe mam quinny zapp a ta sama se tam ve 4,5 letech a 15,5 kilech vejde v pohode i v zimnim obleceni a jeste ma rezervu. Jinak teda ta nuna priserne rachta

puresin
17. únor 2017

@miluskaskrabkova Ja mam Nunu a miluju ji. Syn v ni spal do 15m. a obcas jezdil jeste loni na podzim, tzn. do 28-29m, a to neni uplne drobek. Vlastne driv ji maly prestal potrebovat, nez ze by z ni vyrostl. A nerachta nam vubec, ale dost se o ni staram, cistim, obcas promaznu kola a tak.

lussi
17. únor 2017

Dobré ráno 🙂
Měli jsme Nunu a byla parádní! Na spaní taky super. Určitě doporučuji.

evca32
17. únor 2017

Měla jsem nunu a super nikdy jsem nelitovala že jsem si ji koupila. Je lehká, neuvěřitelně skladná a myslím že i pro dítě pohodlná.

evca32
17. únor 2017

Měla jsem nuna pepp luxx plus ta je do 18kg.

miluskaskrabkova
autor
18. únor 2017

Moc děkuji u mě taky zatím vyhrává Nuna asi do ní půjdem 😉

alcar
18. únor 2017

Taky mam Nunu, uz s ni teda moc nejezdime, ale trileta dcerka se do ni vejde v pohode. Na spani byla ok tak do dvou let. Ale doporucuju tu verzi luxx nebo luxx plus, kde se daji zvednout nohy. Kolecka rachtaji tak nejak normalne, rozhodne mene nez u klasickych golfacu.

lusyb
24. únor 2017

Mám taky nunu a měla jsem i Zapp . Zapp rachtal sto krát víc než Nuna. Měla jsem ho jen týden byl to jen hadr na konstrukci kdežto Nuna je krásně vypolstrovana. Dcera se pohodlně vejde do nuny ve třech letech.

jollyn25
24. únor 2017

Mam taky nunu-pepp luxx.Za me je to nejlepsi golfac! Vozim v nem uz 2.dite. Vleze se tam krasne syn 23m i s fusakem a obcas i dcera /skoro 4 roky🙂-20kg-kdyz se chteji vystridat🙂 i ted na obcasne spani pro syna dostacujici..V podstate nerachta-uz to ani nevnimam-jezdim s tim vsude/krome lesa teda🙂 ..je skladny,lehky,uzasne se sklada.Ja ho puvodne kupovala jen jako kocar na nakupy a male vylety/kvuli skladnosti do auta.Ale nakonec jsem se zbavila velkeho sportaku a nechala si jen nunu-je to proste uzasny golfac.A hlavne i dobre vypada🙂

eliskaxox
24. únor 2017

Mela jsem Quinny Zapp Xtra a hruza a des. Chtela jsem neco skladneho a lehkeho do mesta a rozhodovala se mezi quinny a Nuna. Pak jsem dostala nabidku na Quinny,po 1 prochazce sel z domu, slyset jsem byla na kilometry daleko, skladani tak na 5 minut no des. Takze jsem rekla ze muj hlavni pozadavek hlavne at nehrkaji kolecka. Vybrala jsem Baby Jogger Lite, a jsem maximalne spokojena, extra prostorny, extra skladny slozeni za 2 vteriny a hlavne nehrka, neskripe a nevrze 🙂