Golfky pro větší mimčo - Peg Perego nebo Maclaren?

inkognita
19. led 2016

Ahoj holky, mám trošku větší miminko (má 5 měsíců a už teď měří 71 cm a váží přes 10kg) a potřebuji koupit golfky.. Malá už z korbičky vyrostla a sporťák ji je tak tak. Potřebuji lehké, skladné, pohodlné, dost široké a dlouhé golfky, o vyšší nosnosti, nejlépe aby šly nastavit do lehu, aby měly nastavitelné nožičky a také délku stříšky.. do užšího výběru se dostaly tři golfáče: Peg Perego Pliko P3 x Maclaren Techno XLR x Maclaren Buggy BMW. Peg Perego má uvedenou nosnost 15 kg.. no líbí se mi nejvíc, přijde mi i nejvíc pohodlný a nevím teď jak Maclaren, ale Peg Perego má úžasně nastavitelnou stříšku.. Co myslíte? Co by jste doporučily? Zatím malá nemá 15 kg, ale pokud to půjde stejným tempem, tak se bojím, abychom těch 15 brzy nedosáhly.. Díky za rady!

majkoz
19. led 2016

Já bych se spíš poohlédla po prostornějším sporťáku..za a mi golfky přijdou jako taková nouzovka pro kratší přejezdy-tzn.pro dítě, které už ťape,ale moc toho neuťape...za b 5ti m.děťátko by zasloužilo lepší odpružení(nejspíš nesedí ještě,v kočárů spíš spí,tak ať má pohodlí),což nabídne spíš sporťák než golfáč...a za c golfky jsou,řekla bych,ze 100% po směru jízdy,takže mně osobně by bylo líto, že tomu človíčkovi nevidím do čumáčku...jo a taky golfky teď v zimě nic moc: ( Zašla bych po obchodech a zkoušela.Náš syn (21m.) se mi do sporťáku vleze i s kulichem s bambulí;)

calabasa
20. led 2016

Souhlasim. ... mam sporťák, kam se vejde 4léta. Vyber ten nejmekci a nejvetsi.... ja mam Baby Jogger. Golfky jsou na popovezení. Mam v autě Peg Perego Pliko.

sara84
20. led 2016

Mame doma Cam Cortinu x3 a do ni se vejde snad i slon, starsi syn, kdyz jsme ho kupovali mel 103cm a 15kg a vyspal by se vklidu. Golfac je fakt na popovezeni. Ja osobne z nej mam vyklepane ruce az po ramena a celkove komfort jizdy pro me neni, Mladsi syn ma 8m, chodime na douhe prochazky a to si s golfkama neumim predstavit ...