Ahoj maminky, sháním golfky, protože cestovat se sporťákem je někdy horší než návštěva posilovny. Jenže jsem narazila na dost velký problém, a to je výška madla, která se u golfek dá většinou jen zvyšovat ze základní polohy, která už je i tak dost vysoko. Např. mnou vyhlídnuté cybex callisto jsou vhodné cca od 170 cm. Prosím poraďte golfky, která jsou nejen lehké, skladné, ale vhodné i pro minimaminku - měřím 158cm a preferovala bych spojenou rukojeť, ale obejdu se i bez ní. Moc děkuji!
řešila jsem stejný problém, mám 155 cm, klitéria byla nízká a spojená rukojeť, zvítězil BABYHOME EMOTION xtreet je úžasně lehoučný (5,5kg), snadno ovladatelný... teď už se dá koupit i za dobrou cenu, kolem 5,5 tis... mouchy sice má (nejde dát úplně do lehu a je trochu hlučnější) ale já bych ho nevyměnila ani za nic! když je narvaný autobus zaparkuju s přehledem i v uličce a ikdyž jsem prťavá zvednu ho v klidu i s dítětem 🙂
Také se přikláním ke kočárku chicco simplicity. Naprostá spokojenost, pro malou maminku ideální. Rukoje´t se dá sklopit i dolů, takže mi ten kočár pak vozila i sama dcerka, když už povyrostla a chodila.
Je lehoučký, snadno se složí, rukojeť je spojená.....
Měřím 158 cm, manžel 176, máme Zooty Robin, bazarové, jezdím s nimi už s druhým prckem a sice už nemají nejmodernější design, ale nedám na ně dopustit. Rukojeť nemají spojenou, ale řídí se docela dobře jednou ruku.Jsou lehoučké (kolem 5 kg), mají stříšku, polohování do pololehu, skladné, do MHD bez chyby, zvládají i terén. Jezdila jsem s nimi letos celou zimu.
měřím 152 cm, manžel nějak 180 cm a koupili jsme Cybex Topaz. Sice jsou spíš pro vyšší, ale i mně se s nimi dobře jezdí, jak mají rozdělenou rukojeť, tak si dávám prostě ruce níž, ale i tak se mi dobře ovládají, ať teď s ročním mimčem nebo s 2letým synem dřív. Oceňuji na nich spoustu věcí, je fakt, že by bylo lepší, kdyby šla dát rukojeť ní, ale i tak s ní nemám problém, a to ani ve sněhu.
Ahoj, já zase narazila na opačný problém 🙂 Koupila jsem Chicco Simplicity a madlo je moc nízko a občas kopnu do brzdy (měřím 174 cm). Ale jsou lehoučký (necelých 7kg) a mají spojenou rukojeť, což je pro mne velký plus. Takže pro tebe by byly asi ideální... Opravdu jsou jinak moc fajn.