Golfky pro 17měsíčního syna, 13 kg, 88 cm. Poraďte

jitamala
31. črc 2014

Maminky, mohla by mi prosím některá ulehčit výběr golfek pro mého 17m syna, který váží 13kg a měří 88cm, takže bych potřebovala, aby ho golfky v pohodě uvezly a mohl se tam popřípadě vyspat, takže bych upřednostnila delší lůžko. Dost v tom tápu, tak budu ráda za každou radu. Potřebovala bych lehčí kočárek na cestování a dovolené už kvůli skladnosti, jinak máme sporťák, který nám vyhovuje, ale zabere celý kufr 🙂. Díky za každou radu, Jitka

katka_21
31. črc 2014

@jitamala Dobrý den, doporučuji Vám Valco Snap 4, který by mohl splňovat Vaše požadavky. Je velice lehký, snadno ovladatelný, po složení zabere málo místa. Opěrka zad lze sklopit do lehu, takže se v kočárku bez problémů vyspí i větší dítě. Nosnost kočárku je 20 kg.

jitamala
autor
31. črc 2014

Děkuji moc za tip, mrknu na něj a máte s ním osobní zkušenost? Jde mi ještě o to, aby se s kočárkem dalo vyjet i do terénu, chápu, že golfky toho nezvládnou tolik jako sporťák, ale aspoň něco 🙂

lenulice
31. črc 2014

Doporucuji Baby Jogger City Mini, ten je prostorny, lehky, skladny, nosnost tusim 25 kg, a hlavne kvalitne provedeny ;)

achjonetusim
31. črc 2014

Valco Snap 4, Britax B Agile nebo Be Cool Attic 2014.

muslinek
31. črc 2014

maclaren XT nosnost 22 kg. Baby joger citi mini nosnost 18 kg skládá se jednou rukou a výhodou je, že má spojenou rukojet, A jako poslední a nejlehčí můj oblíbenec Peg perego Sí completo tady je nosnost klasická 15 kg, ale v pohodě do 3 let věku dítěte 🙂 jukni sem www.malvik.cz

katka_21
31. črc 2014

@jitamala Maminky si ho hodně chválí, mrkněte na recenze. Mám i osobní kladnou zkušenost 😉. Snap 4 zvládne i jízdu v terénu, není to tedy tolik komfortní jako na rovném povrchu, ale se zaaretovanými předními koly celkem bez problémů. V brzké době bude navíc dostupná sada nafukovacích kol jako volitelné příslušenství 😉. (Samozřejmě ale nafukovací kolečka přidají něco na váze kočárku...)

jitamala
autor
31. črc 2014

Děkuji za tipy, rozhodování mi ulehcite 🙂

lucyjanek
31. črc 2014

Peg Perégo Pliko Mini...jsou jedny z nejskladnějších na trhu, lůžko mají dlouhé a jsou fakt lehoučké (6kg)...já jsem byla moc spokojená a už jsou schovaný až druhý syn povyroste 🙂

jitamala
autor
1. srp 2014

A máte někdo Maclaren XLR? Nebo jakýko-li jiný z Maclarenu, mohli byste doporučit?

muslinek
1. srp 2014

Macleren XLR je kočárek vhodný již od narození miminka tedy jde k němu dokoupit vložná taška odpružený. Jestli máš větší dětátko tedy 6 měsíců a výče stačí Maclaren XT stejná kvalita stejná funkčnost menší o 4 cm. 😉

jitamala
autor
4. srp 2014

Děkuji, mrknu 🙂

jitamala
autor
5. srp 2014

@lenulice můžete prosím doporučit z vlastní zkušenosti, hodně mě nahlodal, vypadá pěkně 🙂 a doporučujete tu trojkolku? Nevím jak stabilní bude v terénu. A nikde jsem nenašla kde se vyrábí? Rozhoduju se mezi ním a Valco snap 4 🙂

lenulice
5. srp 2014

@jitamala Je to americky kocarek, ja ho mám (zrovna prodavam jedne mamince), musela jsem ho mit, prestoze jsem ho nepotrebovala 😉 Je stabilni, pevny, krasne skladny, dobre se s nim jezdi a zvlada i nejaky ten teren. A krasny 😉 Mela jsem 3 kolku, ta 4kolka se mi nelibi... A super striska, kvalitni potah a velky a pevny kosik, no za me velka spokojenost 😉

lenulice
5. srp 2014

@jitamala a taky jsem kdysi kukala na ten Valco, ale pak jsem cetla i ne prilis kladně recenze, tak jsem to vzdala, ten bjcm je asi kvalitou trochu jinde...

ravela
5. srp 2014

Máme Valco a jsme s ním spokojeni. Za mě kvalitní a praktický kočár 😉

jitamala
autor
5. srp 2014

Maminky moc Vám děkuji 🙂, ještě bych se ráda optala, snad to nebude moc troufalé, ale nevíte, zda by se dalo nějak ušetřit (použití nějaké slevy nebo třeba, pokud by byl někde v akci)? Jsem z Brna, tak pokud by měl někdo nějaký tip na dobrou koupi, sem s ní 🙂.

katka_21
5. srp 2014

@jitamala Pokud se rozhodnete pro kočárek Valco Snap 4, mohu Vám nabídnout z našeho obchodu, nyní v akci s pláštěnkou zdarma 😉

jitamala
autor
6. srp 2014

Ještě jeden dotaz, včera jsem viděla Valco snap naživo, ale maminka, která ho tlačila byla dost shrbená (měřím 185cm), má nějaký takovýto kočárek třeba nastavitelnou rukojeť?

izina9
8. srp 2014

@katka_21 Můžu se zeptat,kolik budou stát ta nafukovací kola na Snapa 😎 ?A v jaké barvě?Mám namysli,jestli s černými nebo šedými středy.

katka_21
8. srp 2014

@izina9 Kolečka budou pravděpodobně s černými středy. Info o ceně Vám ještě upřesním 🙂

katka_21
21. srp 2014

@izina9 Tak píšu, jak jsem slíbila 🙂 . Kolečka budou s černými středy a doporučená maloobchodní cena je 2.399,- Kč. Na sklad nám přijdou během příštího týdne.