Golfky Nuna Pepp, máte zkušenost?

krizmiska
25. únor 2015

Maminky máte někdo zkušenost s golfkami Nuna Pepp?

arrowka
25. únor 2015

Máme Nuna Pepp Luxx a pro účel, kvůli kterému jsme ho pořídili, nám absolutně dostačuje a jsme spokojeni. Co konkrétně by tě zajímalo?

krizmiska
autor
4. bře 2015

Dobrý den, zajímalo by mě jak je Nuna Pepp de luxe skladovatelný? Kolik zabírá místa v autě. Děkuji Míša

pkolin
4. bře 2015

Taky máme Nuna Pepp Luxx a jsme max. spokojeni. Synovi je 6 měsíců a začali jsme právě používat, zatím na nákupy do obchodího centra a super! Co se týká skladovatelnosti, tak když se složí, je to taková placka, určitě není při složení z nejmenších, ale v pohodě se mi vejde i za sedačku řidiče, když mám plný kufr...

krizmiska
autor
4. bře 2015

Děkuji za příspěvek. Máme sporťák Mutsy Urban Rider , malé je 14 měsíců- jsem s ním max spokojená, ale sháním něco do města, na dovolenou a na cestování k babičkám. Jelikož máme tři děti tak bojujeme s každým kouskem v autě. 😅 a sporťák se mi nechce moc tahat. Uvažovali jsme ještě o klasických golfkách - sice se složí na úzko, ale jsou zase dlouhé. Je Nuna bytelná? Když jsem ukázala Nunu manželovi, tak se mu moc nezdáli kolečka. 😒

arrowka
4. bře 2015

Nám skládání na placku vyhovuje a do auta se dají dát věci ještě na složený kočárek, takže v pohodě. A bytelný mi připadá dost, kolečka mi naopak přijdou lepší a robustnější, než u jiných golfek.
Jediný případ, kdy mi přijde Nuna nevhodná, je pro větší děti, které ještě v kočárku spávají. Dcera měří 81 cm a už se na lehací plochu nevejde.

krizmiska
autor
4. bře 2015

A kolik je jí měsíců,

arrowka
4. bře 2015
wendak
27. bře 2015

@arrowka tak to jsi mi teď dala pěkného brouka, chtěla jsem ho pořídit,ale teď tedy nevím. Nám je 18m fuč a 79,5 cm . Líbí se mi to skládání,to je super 🙂

veraakubik
27. bře 2015

Ja mela ještě ,,nedavno,,-tady jsou malymu něco malo prez 3roky,je pravda,ze ve nem nespava,ale jinak za me super kocarek..Skladnej,lehouckej,ac se nezda kosik pobere pomerne dost,popr. jsem preba mikcu strčila pod strechu-za zadovou operku..Nejrdiv jsem rekla,ze takovou sekacku na travu nechci a jak jsem ji mela rada!

veraakubik
27. bře 2015

Proste pohodar..

tajemna30
27. bře 2015

@arrowka 81 cm a už se ti tam nevejde, dcerce Nuna vydržela minimálně do 90 cm, ale je štíhlounká to je fakt ....a v Nuně jsme nespávali. a máš prosím tě už se dívám Nuna Pepp Luxx .... já právě po dcerce mám jen "normální" nunu ale odstín mi nevyhovuje pro syna, tak budu prodávat a Váhám zda koupit zase "normální" nunu nebo Luxx - neviděli jsi prosím tě obě verze naživo?

tajemna30
27. bře 2015

@wendak já potvrzuji to co píše
@veraakubik opravdu se tam bez problému vejde i starší dítě, malá by se tam klidně ve skoro 4 letech vešla .... kdyby se kočárek používal, ale my ho používali do cca 2,5 roku tedy do těch plus mínus 90 - 95 cm, a naprosto v pohodě.

arrowka
27. bře 2015

@wendak To jsou naprosto pohodové míry. 🙂 Jde o to, že pokud se kočárek sklopí úplně do lehu, tak se dítě na lehací plochu nevejde celé a přečnívají mu nožičky. Což nemusí být pohodlné, ale možná je to jen můj pocit, dcera se vyspala úplně v klidu.
Ale je fakt, že už to dávno neřeším, pokud teď v kočárku výjimečně usne, tak si zdřímne i v sedě. Jinak mi Nuna maximálně vyhovuje, vypadá elegantně a jak píšeš, skládání je super. Musím pochválit i košík, na první pohled nevypadá prostorně, ale je hluboký a opravdu se do něj vejde dost věcí.

arrowka
27. bře 2015

@tajemna30 Do kočárku se vejde v pohodě, na pohodlné spaní v leže to není úplně ono. Pro roční dítě, které spává v kočárku často, bych Nunu nepořizovala, ale později úplně v klidu. 🙂
Bohužel jsem neviděla naživo ani jeden kočárek, i Luxx jsem objednávala na internetu. Podle parametrů má Luxx nějaká vylepšení, snad to polohování nožiček je líp řešený a snad i kolečka jsou vylepšená, ale asi to nebude nic zásadního, aby to ospravedlnilo cenový rozdíl. Já chtěla ještě madlo, to mi trochu chybí, ale má ho jen Luxx Plus a odmítám si připlácet 1000 Kč, když je to jediný rozdíl.

tajemna30
27. bře 2015

@arrowka tak to potom ano, to určitě. My měli na pohodlné spaní Britax, a Nunu obchodák dovolená, prostě jako druhý kočárek. Co jsem právě viděla - tak to madlo má i ten kočárek za cca 4500,- Kč, ten Luxx Plus stojí už o 2000,- Kč více, což nevím zda dávat, když ho budeme mít jako druhý kočárek. Protože my máme "holčičí" barvu Nuny z roku 2012 a tam žádná madla, ani varianta Luxx Plus nebyla, tak tam jsem neměla nad čím přemýšlet. Zatím jsem pochopila že rozdíl bude u těch 2000, -Kč v nějaké cloně ...

arrowka
27. bře 2015

@tajemna30 Aha, možná měly madlo nějaké starší kolekce, já vybírala podle těchto stránek: http://www.nuna4u.cz/nuna4u/eshop/8-1-Kocarky-N...
A tam mají madlo jen ty Luxx Plus. A clonu tedy.
Na stránkách mají napsané, že už jen doprodávají a zůstane v prodeji už jen Nuna Pepp Plus.

tajemna30
27. bře 2015

@arrowka no já se právě dívala na mimibazar a tam s madlem nabízí za 4690,- Kč, fusak a doprava zdarma, kolekce 2015 ....

veraakubik
27. bře 2015
veraakubik
27. bře 2015

Tak moje všechny nuny-prvni zluta-polohovatelna do lehu,nemela ani stupinek na opreni nozicek,cerna-polohovani do lehu,stupinek na nozky pro vetsi pohodli dítěte,hneda uz mela polohovani nozicek,aretaci kolecek a ta druha hneda byl nejnovejsi model-udajne vetsi a lepsi kolecka,ja moc velky rozdil nevidela-jinak ma navíc madlo a slunecni clonu.Ke vsem se pak da madlo dokoupit-mam to třeba u te zlute od jedne maminy na mimibazaru..

surimka
21. dub 2015

Holky a co kolečka? Vydrží to něco? Těm kolečkám nemůžu přijít na chuť 😀

pe.martina
29. únor 2016

@veraakubik můžu poprosit o fotku, jak je tam uchycené to madlo?? Děkuju 🙂