Ahoj,nemate je nektera,jsou z kolekce 2008,nebo nad nima neuvazujete?Jsou podobny ABC design Amigo,ale levnejsi : http://www.prag-info.cz/_shop/image_6432002a/12...
Ahoj,mám tytéž z kolekce 2007 a zatím žádný problém-normální golfky,váha tak akorát.Tyto mají nejspíš jen jiný design.Používám je půl roku,ale ne denně.Mám černozelený a stály necelý 2 tis.v akci
já mám ABC Amigo 2007, taky fajn, jen mi přijdou trochu krátký na postavu 170, mám pocit že se k nim musím tochu hrbit, jinak spokojenost 😉
a nezdaji se vam uzky?Malo prostoru na sezeni?Muzu se tedy zeptat na par otazek?kolik maji prumer kolecka,zda jsou pevna zada a zda jdou az do lehu.diky
Mě se nízký nezdají-měřím 158 🙂 .Průměr koleček je 15 cm-nejsou to ty maličký.Úplně do lehu nejde-pár cm ještě chybí.Prostor na sezení je v pohodě-šířka 32.Malej má 11 kg a 80 cm a i s fusakem se vejde v pohodě.Opěrka noh má 2 polohy-dolů a rovně.Opěrka zad 3.Záda jsou dobrý-takový ty jenom látkový už se snad ani vevyrábí,ne?Já jsem si k němu koupila ještě univerzální černý nánožník.Nám by teda ještě vyhovovalo,kdyby šej posadit ještě víc kolmo,myslím,že to na té fotce je to maximum.
Ještě bych dodala,k té šířce-děti od 1 roku už do šířky mos nejdou,rostou spíš do délky.Takže počítám,že do 3 se tam určitě vejde,pokud to není super obřík 😅
tak diky moc
Ahojky. Jak jste s golfkama spokojené? Mají nějakou zásadní vadu? Díky za názory 😉
nikdo nema?