Ahoj maminky, poradíte mi nějaká golfky do letadla i s taškou? Polohovatelné ale zase aby mě nezruinovali finančně? 😂 Děkuju moc ❤️
Joie tourist mam vyzlousene, vc. tasky, spokojenost. Joie pact by mely byt dost podobne
Já se ptám proč...proč něco extra do letadla.... Nechápu... Nechápu tyhle dotazy...
@veronicka89 tak treba proto, ze golfky nema?
@somalicats a treba na co to clovek potřebuje?
Me to projde jak nějaká davova psychóza, že booknu dovolenou a pak hledám skladný malý křap do letadla 😀
@veronicka89 Na co potřebuješ kočárek, když někam jedeš s malým dítětem, které už chodí, ale ne tak, aby zvládlo samo po svých transfery na letišti? 😀
Pokud bych letěla s takovým dítětem, tak ty golfky taky pořídím, protože tahat vše v ruce/na zádech fakt nee. Kočárek mám pouze terénní, s tím bych až k letadlu nemohla (není to tak skladný a lehký kočár, abych ho unesla v jedné ruce), ten by musel jet spolu se zavazadly, což pak už postrádá smysl toho, proč ten kočárek chci. Autorka se ptá na zkušenosti, ne na názor, k čemu jí bude.
@luna03 měla jsem Cam compass, lehký, skladný, polohovatelný, při složení se dá vézt jako kufr. Já jsem s ním byla spokojená.
@veronicka89 🤣🤣 taky nechápu že mě to napadlo 🙄 kdo by chtěl na dovolený uspávat dítě v kočárku vid... Nepochopitelný naprosto, možná teda vezmu ten z trojkombinace, ten mi určitě do letadla vezmou je hrozně skladnej a malinkej
@veronicka89 štěstí že jsou ještě normální lidi jako vy 🙏 já už se bála , že je svět plnej magorů 😭
@somalicats určitě, já chci hlavně kočárek ve kterém bude moct spát když se někam půjde a ve kterém se aspoň trochu schová před sluníčkem, odpočine .. tak nějaký lehký skladný se určitě hodí jako příruční zavazadlo. Díky ❤️
@luna03 až se budete při cestě ns plaz kocarek nést místo vozit, po městě se vám zasekne kolečka mezi kostkama , až bude dítě skrcene jak šnek když bude večer v kocarku spát, zatím co vy si budete pohidlne sedet ;)nebo až si budete říkat proč není ta stříška delší...treba si na mě vzpomenete ;)
@luna03 kocarek do letadla totiž nemusi byt jen golfky...a přitom 3kombinaci brát nemusíte...stačí vzít fajn kocarek s plnohodnotným spaním, velkou střechou dobrými kolečkách co se složí do 1 kusů;)
@luna03 Porizovala jsem Elodie Mondo. Super cestovní kocarek (dlouhá striska a dalsi vychytavky) I na spani 3 letemu stačil. Chtela jsem, aby ho vzali na palubu a já vystupovala i s kočárkem. Ale kolecka nejsou odpruzena a jsou zajiste mensi. Ale na bezne použití staci. Dnes je na trhu slusny vyber, ale kocarek do letadla je vzdy maly kompromis. Nelituju koupe.
@veronicka89 jasně, díky 🙂
@luna03 Ahoj, za mě určitě vzít normální kočárek, na dovči k nezaplacení...měli jsme s sebou u moře všude náš velký terénní sporťák, v letadle nikdy problém nebyl, nárok na to byl do 4 let dítěte bezplatně a ještě jsme měli v košíku pro děti balenou vodu a nějaké menší svačinky, takže měli hned po přistání co baštit. Normálně jsme dojeli k letadlu, tam si ho obsluha složila a zase po přistání přistavila ☺️
Doporučuji Yoyo 2. Jediný kočárek, který je schválený rovnou na přepravu jako příručák. Složíš na krásný balíček, vložíš do pytlíku který se k tomu prodává, a dáš nad hlavu normálně v letadle. Nemusíš tedy odbavovat, řešit že ti to někdo omlátí, ztratí nebo na to čekáš. A ten kočárek je skvělý, krásně se s ním jezdí, je lehoučký a pohodlný.
Yoyo je super. Ale pro male dite. 2+ dite se do nej vejde, ale nevyspi se v nem… Je to spis letištní priblizovadlo za vysokou cenu. Ale parametry prirucaku (pokud to nebude kruta nízkonakladovka) splňuje už vicero kocarku.
Letela jsem s velkym terennim kocarkem - u letadla jsem ho slozila a dala letuskam s tim, ze si ho pak zase pri vystupu vezmu. No nak jsme se nepochopily, kocarek sel do zavazadloveho prostoru a po priletu jsem pro nej musela jit pres cely letiste do baggage claim - s 10kg deckem v ruce 😅 Tak jen bacha, at si reknete spravne informace 😄
@exbordelar Tak, tak. Opakovane se mi stalo, ze mi slíbili, ze kocar bude u letadla k dispozici… A nakonec jsem na neznámém letisti litala od čerta k ďáblu. Jednou nadrozmery, jednou prijel po pasu… Proste stresy s ditetem v ruce. Od te doby jen kocar na palubu👍🏻☺️
Doporučuji kouknout na Terezu Fukovou, cestují stále a doporučuji kočárky různé jak městské tak do letadla apod. ☺️👍
Tere.fu
Loni jsem kvůli letecké dovolené pořídila hezké golfky za 200. Byla to úplně zbytečná investice. Měla jsem prostě vzít náš sportovní moon jet r. S golfkama ani nešla v klidu sníst zmrzlina, kolečka v dlažbě pořád zaseklá, stříška krátká. Na letišti byl kočár fajn, vezly se v něm obě děti, ale za mě zbytečné kvůli tomu kupovat golfky.
@luna03 ja teda mam skoro dvouletou a jak holky pisou, ze je to zbytecnost, tak my bez nich nedame ani ranu. Mala v nich spi, muzeme delat velky vylety. Jukni na ten joolz. Super se skladaji i s ditetem v ruce, maji dlouhou strechu, odvetravani, jdou uplne do lehu, vazi asi 6 kilo a muzes je vzit na palubu. Litame casto a jsou to srdcovka. A vyspala se v nich i 4leta, jednou jsme je na Sněžce pujcili znamym, jejichz dcera usnula.
@pinkninja Tak dcera v něm jezdila do jejích téměř 4 letech a vejde se do něj stále, poslala jsem ho dál jen proto, že už prostě nejezdí v kočáru. A to je veliká, má 107cm a normálně se tam vejde. Do lehu jde taky. A je do nějakých 22 nebo 25kg. My jsme s ním jezdili všude, i po zoo a výletech a tak. Skvělý kočárek. Nevím, jestli nemyslíš Yoyo jedničku. Dvojka je do víc kg a je lepší.
@luna03 nemá tašku, ale můžete táhnout za sebou jako kufr, taška jde univerzál... Momi