Ahoj, na jaře bych si ráda koupila novinku na trhu – golfky Combi F2. Prosím o vaše zkušenosti, pokud už tyto na trh nově uvedené golfové hole máte nebo je znáte (máte vyzkoušené). Ráda bych totiž co nejlehčí golfky s jednolitou rukojetí, ale bezpečné a lehce ovladatelné (použití v Praze, tj. metro, tram, ale i venku) což tyto splňují a jsou prý nejlehčí na trhu. Ale uvítán reference, nerada bych opět koupila ne úplně dobře, jako hluboký kočárek. Případně prosím jiné tipy na co nejlehčí golfky s jednolitou rukojetí (do 5 kg) a o zkušenost, zda je vhodné, aby šli golfky dát i protisměru, nebo už je to děcku jedno, že nekouká na mamku? Děkuji.
@lucijeta
A ve srovnani s Valcem jsi spokojena? Ja uz zas pomalu neutahnu ani Valco, tak zas pokukuji po novem, lehcim. Zvladne alespon to, co Valco. Kocici hlavy, metro (asi nemas zkusenost), tramvaje, obrubniky, travu asi ne, s temi kolecky je asi opravdu jen vybehnout do obchodaku? Jsme ted s Valcem sjeli krkonose, i ledovku, ale stacilo by mi, kdyby zvladl Combi Prahu 😀
Je, tak jsem sla na fererence na Heureka a koukam, ze mam smulu - nosnost do 15kg ☹
Já ho akorát teď nikdě nemůžu najít, všude píšou, že už ho nenabízejí... Proč?? ☹
mam, ale cekaji na druheho pasazera, ktery prijde na svet kazdym dnem.. ale pokud mate moznost koupit nekde z druhe ruky tak urco doporucuju
no super, ja bych nemenila 🙂
Ahojte. Ja mam doma zlty. Je neuveritelne lahucky a skladny. My sme ho mali ako nudzovy kocik pre starsieho syna ked sa narodila mala. Uplne v pohode ho odnesiete aj na ramene ked sa dieta nevozi. Na cestovanie je super. Do lietadla idealny. Ja som bola teda velmi spokojna. Kedze sa mi deti uz nechcu vozit predavam ho ak by bol zaujem..
No vidíte, všichni si je chválíte a já jediná budu nadávat - mě vadilo, že jsem furt zakopávala o zadní nápravu a dost blbě se mi s nima najíždělo na chodník...
Ahoj, já teda nemám tyhle golfky, ale nedávno jsem si koupila Valco Snap. Je těžší, má 6.5kg, ale jezdím běžně po Praze a vytáhnu ho i do schodů. Má větší kola, takže zvládá i terén. Co je máme, nevytáhli jsme sporťák... Do protisměru dát nejdou, ale nevadí, Kuba chce stejně raději koukat dopředu než na mě 🙂
S tou váhou bych to brala s rezervou. Třeba u golfek, co jsem měla předtím, psali že má 6.8kg, pak jsem ho zvážila a má 8.5...