Ahojky, máte s ním někdo zkušeností? Jaký je a doporučujete jej? Díky za vaše rady a zkušeností. 🙂
Má ho známa atiež je veľmi spokojná 😉 . My máme CT 02, ale kúpený pred 1,5 rokom., Teraz by som bola brala radšej tú 0.4 😉
Ahojky chtěla bych se prosím zeptat zda máte nekdo tu ct 0.3, konkrétně
http://www.babyportal.cz/kocarek-chicco-simplic...
je mi sympatické to celkové madlo a jeho výška, ale mám obavy aby mi nezavazel ten vysunutý košík, mám doma golfky ABC design Amigo a díky zdvojeným kolečkum jsou mi hole krátké (103cm) pořád okopávám kola, proto bych raději něco s vyšší rukojetí - zde uvádí 108 to by mělo být pohodlnější, máte někdo zlkušenost???? díky
ja ho mam a je dobrej jen je treba dokoupit madlo ,ale nepotrebovali sme ho nejak moc..a slunecnik 🙂
ahoj,právě jsem si ho koupila a bylo mi sděleno,že se v obchodech přestává prodávat a sehnat madlo je prý docela umění 😒
fakt se prestava prodavat?a nevis proc?on prece neni tak starej jeste a to madlo se dokupovalo z jinejch kocarku a destnik taky 🙂
Apo jaký madlo, jako tu dětskou područku????? nebo který, máš tu 0.3 nebo 0.4
On se nepřestává prodávat, že by byl špatný, ale je maličko inovovaný a jmenuje se letos jinak-ne CT0.4, ale Multiway 😉 😉 Je komplet s madlem,trošku vyšší řídítka, asi nemá krytku okýnka na boudě a píší, že váží 8,5kg, ale vrtule ho vážila a měl, jestli si pamatuju, něco přes 9kg, je to tu někde v diskuzi-takže skoro stejný jako CT0.4 🙂
A na netu bylo madel ještě nedávno spousta, tak nevím 😕
janicka myslim to madlo na drzeni vepredu pred mimcem 🙂 ja mam ct o4
krikri to je parada ja myslela ,ze konci jako 😀 ja uz nejsem tak v obraze pac nejezdime uz rok
Aponchie, ahoooj 🙂 já taky myslím to madlo k CT0.4, ne ledajaké 😉
No jo, Terezka už je velká holka 🙂 prodalas Chicco, nebo necháváš na další dítko?
krikri ahoj holka rada te vidim 🙂 ip 😉
Holky pomoc kdo máte chicco ct 0.4 jak se vám vejde do kufru na dýlku,teda spíš kolik má na dýlku složený?já si ho zamluvila,dala zálohu a zítra pro něj mám jít a teďka zjišťuju že má na dýlku 114 cm,ale jinde zas píšou že 105cm...Máme fabii a to bych ho tam asi nenarvala ☹
My máme Peugeot 208 a dame ho tam jen tak tak.A hdyby se ti tam nevešel tak se dají dost jednoduše sundat kolečka,pak to tam dáš v pohodě.
fakt jo?Já to v tom obchode vybrala tak narychlo a byla jsem šťastná že jsem to vybrala napoprvé,páč jinak mi to třeba měsíc trvá 🙂 až jsem se na to zapoměla zeptat a podle fotky mi právě přišlo že ty kola moc cm neuberou..tak díky
frog meli sme daewoo kalos a tam sem ho dala jen kdyz sem oddelala ty predni kolecka coz neni problem a tak nejak na sikmo ale vesel se .ja jsem ho vybrala behem 30min 😀 nebyl cas
Já během 5 min a to je fakt rekord..äutosedačku vybírám už 2 měsíce a furt jsem nejistá,ale asi to bude STM 🙂 a když se oddělaj ty kolečka tak se to zmenší asi o kolik cm?Já z toho snad dneska neusnu..tááááák se mi líbí a jestli to nevyjde tak mě šlehne..
Ahojky, my tu 0.4 mame taky. Nejenze dobre vypada, ale je i kvailtou a prakticnosti super. Duvodem, proc jsem si ho vybrala, byly ty velky masivni kolecka. To se u golfacku malo vidi, vetsinou maji kolecka tak maly, ze se s nima clovek nedostane pres obrubnik. Ty kolecka u 0.4 jsou nadherne veliky a masivni, takze se ten kocarek hodi i pro maminy, co casto jezdi do terenu. To madlo jsme nedokupovali, nebylo zapotrebi, jde to v pohode i bez nej. Rychle se sklada a da se s nim prima cestovat i vlakem, da se pekne sepnout a na strane je i ucho, takze se pak nese jako taska. Takze ja jenom doporucuju !!!!! 😉
No a jeste jsem vystrachala rozmery slozeneho kocarku: 106 x 36 x 45 cm 😉
Díky,ale to už je 4 rozměr ☹ ..já z toho asi zešílím..nemůže mi to někdo přeměřit jako je ¨to ve skutečnosti s kolama a bez??Já vím chci moc,ale.....smutně koukám ☹ ..jinak s těma kolama a vším máš pravdu,je prostě jedinečnej,ale četla jsem tady o něm že v něm děti sedí nakloněný na jednu stranu?????
frog ja mam kocar skovanej uz pryc 😒 tak ti nereknu ,ale uz ho mas zaplacenej?nemuzes do toho obchodu autem sjet aby ti ukazala nebo ty jsis zkusila jak ho tam dat?jo a jinak kdzyz byl kufr plnej tak sem ho dala na vysku za sedack ridice
Ahoj.My máme Chicco Multiway a jsme maximálně spokojení.Minulý týden jsme ho vezli v Citroenu Saxo a po sundání jedněch koleček se vešel v pohodě.A ty kolečka jdou opravdu sundat snadno.Krytku okýnka opravdu nemá, ale má ho černé tak to nevadí.A podhlavníček je bezva.
tak už je to vyřešený,vejde se na sedadlo spolujezdce a jestě je tam místo 🙂
Beatrice,tento kočárek mám asi měsíc,dlouho jsem vybírala a jsem maximálně spokojená-super cena i kvalita. 🙂