Ahoj maminky prosím máte doma někdo golfáč NUNA Pepp 2012 jaký je?Chci ho kupovat ale chci vědět i nazor od maminek kdo ho má doma. A ještě jaký je rozdíl mezi NUNA Pepp 2012 a NUNA Pepp 2012 DELUX porovnávala jsem si je a je tam všechno skoro stejné. Nová kolekce 2012 má okénko ve stříšce a nastavitelnou opěrku pro nožičky. Předem moc děkuji
Kamarádka prodávala a byla moc spokojená. Jsou opravdu praktické a stále jako nové. Malá v nich byla do 2,5 roku. Potom z nich vysloveně vyrostla a to není nějak veliké dítě.
Máme 2012, je super - teda do města, na terén to rozhodně není, ale to je myslím každému jasné. Do dopravních prostředků jsou bezkonkurenční. Okénko na střeše mi teda přijde k ničemu - na malého skrz něj stejně není vidět. Deluxe se dají polohovat nohy, ale stojí to za tu tisícovku? 😉
Nunu mohu za sebe jen doporučit, jsem mooooc spokojená. Lehká, skladná. Perfektně ovladatelná, designově krásná - aspon dle mého vkusu. A místa tam máme dost - ale jsme drobní. Mám Nuna Pepp 2012 - a pokud se nemýlím - na jaře deluxe ještě nebyla, a liší se v tom že má polohovatelné i nožičky. Osobně mi nechybí ani polohovatelné nožičky.
Deluxe máme a jsme maximálně spokojeni, okýnko v boudičce by muselo být na jiném místě, to ano, ale to polohování nožiček se mi líbí, když malá spí, můžu ji narovnat nožky, takže si leží jak v postýlce, navíc model Deluxe má automaticky pláštěnku zdarma, takže už člověk nemusí dokupovat WP set 🙂 U nás se s ní jezdí i v terénu 😉
Obnovuji tuto diskuzi. Potrebovala bych poradit. Objednala jsem pro syna golfky Nuna Pepp Deluxe 2013. Jsou pekne, coz o to, ale zda se mi, ze maji prilis nizka zada - maly ma 18 mesicu a kouka mu znich cca. tretina hlavicky. Jakou mate vy zkusenost? Pripadne muzete mi poradit alternativu k temto golfkam? Chceme je hlavne na cestovani a do mesta a tudiz i na prilezitostne spani. Diky
napadá mě valco snap 4, nebo quinny senzz, baby jogger city mini.
Ahoj holky, ráda bych si taky pořídila Nuna pepp delux, ale mám pořád blbej pocit z těch koleček, že jsou moc male. Jak se Vám s nima jezdí ve sněhu??? A nevadí Vám že to nemá madlo na ručičky?? Mám první mimi tak nemám zkušenosti co je dobrý mít nebo je to zbytečný. Holčičku mám teď starou 4,5 měsíce a do léta bych chtěla ńákou sportovní verzi a nuna se mi líbila jak je lehká. Máte kdyžtak zkušenost s jiným sporťákem který je celkem lehký, pěkný a bezpečný, pohodlný pro mimi. Díky moc za rady a odpovědi.
Ahoj Mamnky 🙂
Mohu Vás oslovit v souvislosti s Vaším kočárkem Nuna Pepp a naší Wiki knihovničkou Modrého koníka, kam si vedle základních informací o kočárcích píšeme i zkušenosti s nimi?
Jde o to napsat svou vlastní zkušenost s kočárkem zde: https://www.modrykonik.cz/nuna-pepp/ , kterou tak určitě pomůžete ostatním maminkám, které mají dotazy ohledně názorů, zkušeností apod. 🙂
Děkuji Vám a přeji krásný den!
Janča
my ho máme a jsme strašně spokojení. Neměnila bych. Zvládám řídit jen jednou rukou, fakt se krásně ovládá, košík pod kočárkem taky v pohodě, skladnost taky dobrá a je lehoučký. Malý se v něm i krásně vyspal-každý den v něm spinkal na procházce. Jediná nevýhoda je, že nejdou polohovat nožičky. A to je myslím ten rozdíl mezi DELUX a obyc.Nunou. Ale nejsem si úplně jistá.