Gold lux. Máte zkušenost?

20. črc 2020

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s kočárkem gold lux?

95newmommy2020
20. črc 2020

Měla jsem white Lux. Což je stejný výrobce jen jiná barva. Jako kočár na zahradu na uhoupani je vybornej. :D Ještě na začátku pro maly lehký miminko. Já ho dala pryč po 6N a byla jsem naprosto znechucena jeho těžkosti. Vajíčko je naprd, sice jsme ho chvilku používali. Ale to jsem byla neinformovaný, a ještě ze se nic nestalo !! Je životu nebezpečné bez prdele. Sportak nejde nijak polohovat a tahat se pak s těžkým dítětem nechceš. Kočár je taky dost vysoký. Takže já na nej ani neviděla, když měl staženou strisku a nanoznik. Což vzhledem k tomu ze se narodil začátkem února tak bylo.
Jízdní vlastnosti jsou fajn projede kazdej terén a je houpací, ale zase ta váha!!! Jako kopce fakt masakr i s malým 4 kg miminem. Taková ta taška pod kočárem je dost naprd. Prověšuje se a když tam něco das tak drhnes o zem.
Do MHD to taky není fajn kočár jak je těžký a velký.

ninolleta
20. črc 2020

Je to opravdu těžký kočárek, určitě nebrat. Dají se sehnat jiné, lepší a i za příznivou cenu.

autor
22. črc 2020

Holky a který byste mi doporučili?

95newmommy2020
22. črc 2020

Záleží dost za jakým účelem ho chceš. Kde jezdíš jakej mas terén. Jak často třeba skládas do auta. Jak velký mas kufr, vytah. Třeba po tom co už vím, bych koupila nějaký dobrý, ale použity kočár. Určitě hliníkovou konstrukci. Nejspíš bych číhala na nějaký použity, kde je hodně stažena cena jako je Joolz, BGB Buffalo, EGg, cybex, britax. To jsou kočárky, které jsou fakt v topu. Daji se sehnat z druhé ruky o dost levnější než nový plus k těm novým se musí dokupovat doplňky, což ty z druhé ruku už obvykle mají k tomu.