GB Pockit stroller, máte zkušenost?

psya
27. črc 2016

gb pockit stroller - máte zkušenost? Rozměry i skládání je impozantní. Ale není moc fórovej? https://www.malvik.cz/Kocarky/Golfove-hole/gb-P...

jijanka
31. bře 2017

Obnovuji diskusi... máte někdo zkušenost? Díky.

psya
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
jijanka
31. bře 2017

Já o něm uvažuji kvůli tomu, jak se dá složit na minimum - chci ho brát jen na cesty, aby se dal nosit v tašce a případně vytáhnout, když bude potřeba.

jijanka
31. bře 2017

@psya nebyla jste se na něj alespoň někde dívat?

psya
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
inga88
20. dub 2017

@jijanka Ja mám a absolútna spokojnosť. Ak chcete, kľudne sa pýtajte, čo potrebujete.

jijanka
20. dub 2017

@inga88 Díky 🙂 Už ho máme doma. Je to trochu vachrlaté, ale s tím člověk musí počítat, když je to tak skladné. Účel, pro který jsem to pořizovala, plní.

katysch
2. čer 2017

@inga88 mohla bych se zeptat ,jak velké v něm vozite dítě?A dá se trosku polohovat?Moc dekuji

jijanka
Autor odpověď smazal
Zobraz
alhena
24. čer 2017

GB Pockit se u nás už začal prodávat i ve verzi plus, kde je polohování do polosedu (úplný leh to není) a kde jde také přidat adaptér na vožení autosedačky. GB autosedačky mají stejný adaptér jako MaxiCosi, Cybex a Besafe, ty jdou tedy vozit taky.

alhena
24. čer 2017

Byla jsem si ho vyzkoušet, avšak nekoupili jsme, neb potřebuji něco, co jde vozit jednou rukou nejen v nákupním centru. Možná by to vyřešilo Dooky Buggy bar spojovací madlo, to tam ale bohužel neměli.

baranespor
3. pro 2017

@inga88 neprodate?

baranespor
3. pro 2017

@jijanka neprodate?

inga88
3. pro 2017

@baranespor Dobry den, nie🙂.

jijanka
Autor odpověď smazal
Zobraz
pizamar
17. bře 2018

Poptávám GT Pockit (ideálně plus) - Praha 🙂 kdyby někdo prodával, napište prosím

rybickamalicka
17. bře 2018

@inga88 Dobry den, prosim, jak velke dite v kocarku vozite?

inga88
18. bře 2018

@rybickamalicka Dobry den, dcerka mala dva a pol roka a zmestila sa uplne v poriadku🙂. A aj teraz v troch rokoch by sa zmestila.

qliko
7. led 2019

Dobrý den, přemýšlím o gb pockit plus, hlavně kvůli polohovani. Nicméně, nikde v okolí jsem ho nesehnala abych se na něj mohla podívat. Zajimalo by mě zda je sezení trochu vyztužené nebo jestli to je jen natažená látka, nevíte? Předpokládám, že to bude podobně jako u obyč verze.

zelbi
31. kvě 2019

@qliko sezení včetně zad je vyztužené nejspíše překližkou nebo podobným materiálem

qliko
31. kvě 2019

@zelbi moc díky, nakonec jsem pořídila yoya a jsem moc spokojená 😊

lepsa
30. bře 2020

Dobrý den, zkoušel někdo přát celý ten potah v pračce?