Ahoj maminky, mam otazku: kdo mate batole cca rok a neco, uzivate v zime fusak? Ja ted uvazuji o koupi noveho (dceri je 7 mes), ale rikam si, jestli ho jeste pristi rok vubec vyuzijeme? Diky za rady a tipy.
diky. a co jste teda pouzivaly? deku a nanoznik?
console tak nám je 18m a fusak mam zimní od Emitexu, je super dlouhý, takže nehrozí, že by z něj malej vyrostl a neumim si představit být venku 2 hodiny v kočáru bez fusaku. Malej občas v kočáru usne, protože doma už skoro nespí a když někam potřebuju jít, tak pěšky bychom nedošli. Ne že by neušel, to on chodí až moc,ale svym směrem 😝
Nánožník ani deku k tomu nemam.
Ja prave mam fusak Quinny do Speediho (taky je ten fusak veliky), ale ted jsem zmenila kocar a fusak se mi nehodi barevne, atk uvazuju, jestlis e vyplati porizovat dalsi...Jinak nanozniky se mi prave taky moc nelibi. Tak to zrejme vypada na novy fusak, uvidite, jestli nekdo prida dalsi zkusenost. dikes 🙂
malému je 20 měsíců a máme Emitex 😉
Malej má 24měsíců a 91 cm.Máme fusak emitex combi,přes to španělskou deku a nánožník.Malej v kočárku jetště pořád denně min 2 hodiny spí ,a přece jen nejsme ve městě a teploty teď byly přes den kolem 6 pod nulou.
My máme rok a půl a používáme Emitex Combi a je super.
Jen kdyby ten Emitex tak neklouzal. 😝 Jsou fusaky, co mají našitou látku s protiskluzovými nopky, teď bych to asi určitě chtěla, ale měnit už to nebudu. 😉
ahoj, my teda fusak využíváme každý den malá spí 2x v kočárku, máme kaiser a jsem nad míru spokojená, cena je moc pěkná, spodek odepínací na botičky, nepromokne neprofoukne, malou moc do něj neoblékám, je teplý, jezdíme už druhou zimu 🙂
My používáme Emitex comby, jde oddělit spodní část, když má malá botičky od sněhu, tak jí tu spodní část sundavám, takže jí botky můžou trošku okapat. Nebo jde sundat i vrchní část a ta spodní zůstane jako vložka v kočárku. Tento: http://www.mimishop.cz/babydream/detail.php?zbo... 😉
ahoj, já letos také nepoužívala fusak. Malá měla na sobě kombinézu a děku, většinou stejně z kočáru chtěla ven
Ahoj, tak mi taky používáme fusak Emitex, malá toho ještě moc nenachodí. V kočáru skoro nespí.
Dcerka má 20 měsíců a fusak stále používáme.Jak na spaní, tak na sezení.Máme Emitex Combi a přes něj máme ještě zateplený nánožník.Nedovedu si představit, jak dítě v mrazu sedí třeba i půl hodiny v kočáru bez fusaku.Maminka tlačí kočár, tak ji je teplo, ale dítě v kočárku nemá pohyb.A zespod mu taky musí být chladno bez ničeho.
ahoj, my máme taky fusak Emitex Combi, dcera v něm spala v kočáru ještě ve 2,5 letech 😉
Ahoj,
prodávám oranžový fusak Emitex letní a zimní verze (vypínací flísový vnitřek, to je podle mého super, hodně jsme využívali.) Jde i do autosedačky.
Loňská kolekce, používaný jednu sezónu, super stav, jako nový. Zatoužili jsme po eko beránkovém, jinak bychom neprodávali 🙂
Cena: 1200Kč.
Více zde: https://www.modrykonik.cz/bazar/kocarky/woyz/fu...
my ho nemely vubec, nebyl potreba