Ahoj, zima se blíží, tak sháním info, který fusak koupit. Bude pro skoro roční (zatím nechodící) dítě, tj. do sporťáku. Vzhledem k ceně a poměrně slušným recenzím jsem uvažovala o E. Combi. Na stránkách se mi docela líbí E. Monti, má s ním někdo zkušenost? Na rozdíl od Combi má jeden zip uprostřed, je to výhoda či nevýhoda?🙂 V obchodě jsem ještě viděla fusak od f. Pidilidi, vypadá jako Combi (zipy po stranách), ale designově mi přišel hezčí🙂 Máte ho někdo? Nikde, kromě stránek výrobce jsem o něm nic nenašla.. Nebo doporučujete úplně jiné kousky?🙂 Jedná se mi o to, koupit něco ne moc drahého, ať mě neštve, když to dítě zprasí, ať to přežije letošní a příští zimu, a ať je to nepromokavé, tj. pro použití bez nánožníku. Ještě se mi líbí, že fusaky jdou zkrátit a že mají ošetřen vnitřek pro chodící dítě, pro špinavé botky. Další parametry si nechám případně poradit🙂 Díky moc
@ivule13 Ja nakonec koupila ten Emitex Monti. Je dostatečně teplý a z příjemného materiálu. Jediné, co mě rozčiluje, že se musí zapínat nadvakrát (je tam to prodloužení), takže kdybych kupovala letos, koupím dlouhý fusak vcelku🙂 Ale jinak je fusak super, a pokud někdy bude další prcek, to odepnutí se do hlubokého kočáru využije🙂
@maruska261 Velmi, ještě v zimě malej spal v kočárku a v pohodě se vešel;)
úplně jiný🙂 outlastem z Dita Tábor litte angel, má termuregulaci (dítě se nepotí) navíc rozšiřovatelný na šířku i délku, krásně měkký, fakt parádní, vejde se tam i tříleták, vyhrál i cenu na veletrhu pro děti v Praze .
@maruska261 ta spodní část je taky ze šusťáku, který se dá otřít. Je to stejný materiál jako vršek fusaku. Malej začínal v zimě teprve chodit, takže měl botky většinou čistý. Fusak byl fajn. Ve větších mrazech jsem mu ale dávala ještě pletenou deku, pro můj pocit.
@citun a je dost hruby ten fusak?ci si musela davat este nejaku deku v zime?dakujem
@ivule13 dakujem velmi pekne za odpoved
rozhodně emitex monti, pozor od září vychází nová kolekce bude to 5v1. Ještě jsem ho nevyděla, ale má to být bomba. Jinak odenvalder Mucky L 😉
@maruska261 Nedávala jen nánožník 😉
@citun super dakujem este raz 🙂 majka
@maruska261 😉
@japona Ahoj,já koupila Emitex 3v1,ale ještě jsme ho nevyzkoušeli.Vypadá moc pěkně,navíc je nepromokavý.Mám od Emitexu i podzimní fusak a jsem s ním moc spokojená,tak doufám,že budu i se zimním. 🙂