ahojte, chtěla bych se zeptat jestli na jaro používáte fusak nebo stačí deka. Koukala jsem na pár firem co nabízejí fusaky jaro/léto a to od little angel nebo emitex... poraďte mi prosím... díkys 🙂
Ahoj, mám už sice 10 letýho syna, ale na jaro a podzim jsem používala jarní fusak🙂 Přece jen, mimi leží a snadno prochladne🙂 I když už malej seděl tak jsem ho dávala do fusaku, když bylo chladno. deku jsem měla na léto a měla jsem jí vždycky sebou, protože když začalo pršet, rychle se ochladilo🙂
záleží na věku dítěte,mimču bych ještě fusak nechala,máme emitex a je super. No a batoleti sice dávám fusak,ale spíš jen aby měla teplo od zad,přikrytá s ním není a když nefouká vítr,má jen deku přes nohy a fusak odpočívá doma.
No, zrovna to taky řeším, do včerejška jsme byli v zimním fusaku Emitex... Dnes jsem ho vyndala, rozdělila na části, jak to krásně jde a nechala jsem malýmu jen tu část pod zádíčkama a zadečkem a nožky jsem mu zabalila do teplé deky a dala nánožník... Už má být krásně teplo, přístí týden až 20st 🙂 Tak už to myslím snad bude stačit...
Jak se oteplilo, tak jsem davala teplou kombinezu plus deku. Deku jsem pod kocarkem vozila cely rok, v nejhorsim jsem ji pouzila jako stinitko, kdyz maly spal a chtel sero.
Dávám už několik dní (od oteplení) jen deku, roční dcera už chodí, takže ji oblékám tak, aby mohla kdykoliv z kárky na zem a ťapat 🙂 A když i mně je na sluníčku teplo ve vestě a jsem jen v mikině, tak jak by bylo jí v zimním fusaku... Na zimu jsme měli fusak od EMITEX 😉
Jak začalo být tepleji, fusak sem uklidila do skříně a máme jen deku, malá chce stejně víc chodit než jezdit v kočárku.. 🙂
Já dávám španělskou deku, je teploučká, dá se zapínat na zip (takže je to takový jakoby fusak) - jen jsem si dodělala díry na kšíry, ale prodává se už i s dírama. A mám po starostech, buď to zapnu na fusak, nebo použiju jako deku. Takže doporučuju. A jde nechat spodek rozeplej, když má malej špinavý boty 🙂
Už pár dní deka.
Já dávám už delší dobu fusak Emitex 2v1 - je na jaro, léto, podzim.
Nám už stačí deka a nánožník.
ja jsme davala teplou deku - zavinovacku od Emitexu, kdyz uz bylo teplo na fusak...
Deku (vozím jednu teplejší a jednu tenkou), fusak jsem schovala už před asi 3 týdny.
Až bude tepleji,tak vytáhneme španělskou deku,ale zatím je ještě zima,takže máme pořád zimní fusak Emitex.